Politica editorială

www.anca-alungulesei.ro este un site care doreşte să aducă cititorilor informaţia corectă despre conceptele prezentate.

Încrederea voastră este foarte importantă pentru mine. Fiecare tematică din publicaţia www.anca-alungulesei.ro este scrisă de Anca Alungulesei, terapeut in terapii complementare, expert in nutritie si autor şi scoate în evidenţă lucrurile în care eu crede, pe care le practic si care ma inspira dar, mai ales, lucruri despre care consider că merită energia, timpul şi banii investiti.

De asemenea, cu diferite ocazii, folosesc link-uri spre alte site-uri, lucru care înseamnă că www.anca-alungulesei.ro câştigă un comision de la respectivul site dacă vă achiziţionaţi ceva de pe el. Preţul pe care îl plătiţi este acelaşi chiar dacă accesaţi site-ul prin link-ul de pe site-ul nostru sau de pe site-ul propriu zis al companiei respective.

COLABORĂRILE CU WWW.ANCA-ALUNGULESEI.RO

Prin intermediul platformei mele, colaborez doar cu mărci pe care le folosesc, in care am incredere si care imi plac sau despre care cred că se potrivesc audienţei mele.

Colaborări comerciale fac si ele parte din activitatea mea profesionala. Însă, de fiecare dată scriu pe site doar despre mărci în care cred şi pe care le-am testat sau, pur şi simplu, mărci pe care doresc să le promovez pentru că, într-adevăr, merită să fie cunoscute si de către voi.

SPONSORSHIP-SUSTINERE FINANCIARĂ

Când colaborez cu un brand pentru a vă aduce în atenţie un produs susţinut financiar de o altă companie (în acest caz, www.anca-alungulesei.ro este plătit de sponsor), vă voi anunţa. Voi face acest lucru doar cu brandurile în care crede, însă conţinutul va fi scris în exclusivitate de mine.

Link-urile care apar pe platforma mea şi care ma remunereaza  (diferite de link-urile despre care am vorbit mai sus, cele care trimit la un anumit produs) vor fi semnalate pentru ca voi să ştiţi acest lucru.

Va multumesc,

Cu drag,

Anca

E-Book Gratuit