Politica de Comandă

POLITICA DE COMANDA CATEGORIA SERVICII ANCA ALUNGULESEI

Serviciile pe care eu le furnizez clientilor mei se pot comanda telefonic sau direct pe site-ul meu: www.anca-alungulesei.ro. Prin plasarea unei comenzi, va exprimati acordul implicit si explicit pentru Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate.

Plasarea unei comenzi:

 1. Comenzile poate fi plasata pe site, pe email sau telefonic.
 2. Procesarea comenzilor de tip SERVICIU se proceseaza in ordinea sosirii.
 3. Comanda plasata pe site va fi confirmata de mine printr-un e-mail.


Prețurile afișate pe site conțin TVA.

Modalitatea de plata:

Bucuresti, Tara si Strainatate

a) Transfer bancar: In momentul in care plata prin banca este confirmata, veti fi contactat/a pentru stabilirea detaliilor. Contul in care trebuie facuta plata este:
IBAN: RO24 INGB 0000 9999 1315 6298/ SC SLIM MIND SRL.
b) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard): In momentul in care tranzactia cu cardul este aprobata, veti fi contactat/a de mine pentru stabilirea tuturor detaliile.

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Modalitati de livrare:
Livrarile de tip SERVICIU nu necesita livrare.

POLITICA DE COMANDA CATEGORIA PRODUSE: CARTE „SANATATE LA PAHAR”

Pentru a comanda trebuie sa plasati comanda pe site in conformitate cu termenii si conditiile specificate. Va rog deasemenea, sa acordati o atentie speciala politicii mele de anulare a unei comenzi deja plasate.

Prin plasarea unei comenzi, va exprimati acordul implicit si explicit pentru Termenii si Conditiile si Politica de Confidentialitate.

Plasarea unei comenzi:

 1. Comenzile se proceseaza in fiecare zi, deci comanda se poate plasa in orice zi a saptamanii (inclusiv sambata si duminica).
 2. Procesare comenzilor de tip PRODUS se proceseaza in aceeasi zi sau in urmatoare zi (lucratoare).
 3. Comenzile pentru tara se proceseaza de Luni pana Vineri inclusiv. Pentru tara colaborez cu firma de curierat rapid si aceasta firma nu efectueaza livrari in zilele de sambata si duminica.
 4. La plasarea comenzii, am rugamintea sa imi furnizati o adresa de livrare valida pentru livare si nr Dvs de telefon pentru a putea fi contactati de curier.
 5. Comanda plasata pe site va fi confirmata de mine printr-un e-mail.

Modalitatea de plata:

Bucuresti si Tara:
a) Transfer bancar: In momentul in care plata prin banca este confirmata, veti fi contactat/a pentru stabilirea detaliilor. Contul in care trebuie facuta plata este:
IBAN: RO24 INGB 0000 9999 1315 6298/ SC SLIM MIND SRL.
b) Plata cu cardul: In momentul in care tranzactia cu cardul este aprobata, veti fi contactat/a de mine pentru stabilirea tuturor detaliile.

Modalitati de livrare:
Bucuresti:
Livrarile se vor efectuata zilnic la adresa specificata de dumneavoastra cu curierul rapid.

Livrarile comenzilor de tip PRODUS se vor efectuata zilnic la adresa specificata de dumneavoastra de catre firma de curierat.
Tara:
Pentru livrarile in tara, coletele vor fi ridicate de la sediul curierului rapid, din localitatea dumneavoastra de domiciliu. Adresa curierului va fi transmisa dupa procesarea comenzii.
1. In Bucuresti livrarile se fac in aceeasi zi, daca comanda este plasata pana la ora 15:00 si a doua zi daca comanda este plasata dupa ora 15:00.
2. Daca, din orice motiv, nu sunteti la adresa de livrare mentionata in comanda dupa ce ati fost contactat de curier si nu raspundeti la telefon, coletul se va intoarce sediu curierului rapid si se incearca livrarea in ziua urmatoare.
4. In cazul in care doriti sa schimbati adresa de livrare, aceasta trebuie notificata in scris sau telefonic pana cel mai tarziu ora 11:00 in ziua in care se efectueaza livrarea.

Conditii generale.
1. www.anca-alungulesei.ro este un site care ofera consiliere nutritionala si servicii de nutritie dar nu actioneaza in calitate de medic nutritionist, nu practica medicina si nu este licentiat sa ofere recomandari medicale.

Angajatii si/sau staff-ul www.anca-alungulesei.ro nu pot diagnostica sau oferi ajutor medical. Orice informatie de pe site-ul www.anca-alungulesei.ro nu poate fi interpretata ca substituient pentru evaluare medicala sau tratament.

Pentru anularea comenzii de produse, va rog sa cititi cu atentie sectiunea de mai jos.

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA PRODUSE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

SC SLIM MIND SRL va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 30 (treizeci de zile) de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: intact si nefolosit (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

Procedura de returnare categoria PRODUSE

Exercitarea dreptului de retragere: Consumatorul informeaza SC SLIM MIND SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe e-mail: hello@anca-alungulesei.ro. Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin SC SLIM MIND SRL: Rambursarea sumelor primite ca plata mai putin costul transportului care va fi suportat de catre client. Rambursarea sumelor se va face prin transfer in contul bancar transmis neechivoc de consumator.

Obligatiile care revin consumatorului: Produsele sunt inmanateSC SLIM MIND SRL personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare (transport). 

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs in colet deteriorat.Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomand sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail hello@anca-alungulesei.ro sau prin prezentarea la sediul SC SLIM MIND SRL cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Returnarea produselor la sediul SC SLIM MINDSRL se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 15:00.

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA SERVCII

Mai jos aveti Politica de Anulare a unei comenzi de servicii.

Anularea comenzii: servicii

 1. Anularea SERVICIILOR se poate efectua pana in momentul livrarii serviciului achizitionat.
 2. Dupa livarea serviciilor achizitionate, comanda nu mai poate fi anulata.
 3. Orice anulare tardiva a unei comenzi se va taxa cu intreaga valoare a respectivei comenzi.
 4. In cazul in care anularea unei comenzi se face inaintea termenului mentionat, veti putea alege intre returnarea contravalorii comenzii sau convertirea sumei platite intr-un credit pe care il veti putea utiliza ulterior pentru un nou program.
 5. Regret ca nu voi putea rambursa contravaloarea comenzii sau convertirea acesteia intr-un credit viitor in cazul anularii comenzii dupa data limita.
 6. Anulare unei comenzi se poate face telefonic la nr. afisat pe site sau printr-un e-mail la adresa: hello@anca-alungulesei.ro.

Anularea comenzii de servicii, care se incadreaza in conditiile de mai sus, duce la ramburarea contravalorii comenzii. Plata se va face de catre SC SLIM MIND SRL. catre client in maxim 30 (treizeci de zile) de la primirea notificarii de anulare. Suma inapoiata difera in functie de momentul anularii comenzii:

 • daca comanda s-a anulat integral, inainte de ca serviciul sa fie livrat, SLIM MIND SRL va achita integral valoarea comenzii.
 • daca comanda s-a anulat in timpul desfasurarii serviciului. rambursarea sumei nu mai este posibila.

Rambursarea: 

Este responsabilitatea Dvs. sa cititi cu atentie descrierea fiecarui serviciu prezentat pe site.

Conditii generale:

1.  Anca Alungulesei, in calitate de terapeut in terapii complementare si tehnician nutritionist, ofera pe site-ul www.anca-alungulesei.ro consiliere nutritionala dar nu actioneaza in calitate de medic nutritionist, nu practica medicina si nu este licentiat sa ofere recomandari medicale. Angajatii si/sau staff-ul SLIM MIND nu pot diagnostica sau oferi ajutor medical. Orice informatie de pe site-ul www.anca-alungulesei.ro nu poate fi interpretata ca substituient pentru evaluare medicala sau tratament.

E-Book Gratuit