Telefon:

Politica de Comanda

POLITICA DE COMANDA CATEGORIA SERVICII ANCA ALUNGULESEI

Serviciile pe care eu le furnizez clientilor mei se pot comanda telefonic sau direct pe site-ul meu: www.anca-alungulesei.ro. Prin plasarea unei comenzi, va exprimati acordul implicit si explicit pentru Termenii si Conditiile si Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Plasarea unei comenzi:

  1. Comenzile poate fi plasata pe site, pe email sau telefonic.
  2. Procesarea comenzilor de tip SERVICIU se proceseaza in ordinea sosirii.
  3. Comanda plasata pe site va fi confirmata de mine printr-un e-mail.

Modalitatea de plata:

Bucuresti, Tara si Strainatate

a) Transfer bancar: In momentul in care plata prin banca este confirmata, veti fi contactat/a pentru stabilirea detaliilor. Contul in care trebuie facuta plata este:
IBAN: RO98 INGB 0000 9999 0656 3040/ SC CURSURI RAW VEGAN SRL.
b) Plata cu cardul: In momentul in care tranzactia cu cardul este aprobata, veti fi contactat/a de mine pentru stabilirea tuturor detaliile.

Modalitati de livrare:
Livrarile de tip SERVICIU nu necesita livrare.

POLITICA DE COMANDA CATEGORIA PRODUSE: CARTE „SANATATE LA PAHAR”

Pentru a comanda trebuie sa plasati comanda pe site in conformitate cu termenii si conditiile specificate. Va rog deasemenea, sa acordati o atentie speciala politicii mele de anulare a unei comenzi deja plasate.

Prin plasarea unei comenzi, va exprimati acordul implicit si explicit pentru Termenii si Conditiile si Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Plasarea unei comenzi:

  1. Comenzile se proceseaza in fiecare zi, deci comanda se poate plasa in orice zi a saptamanii (inclusiv sambata si duminica).
  2. Procesare comenzilor de tip PRODUS se proceseaza in aceeasi zi sau in urmatoare zi (lucratoare).
  3. Comenzile pentru tara se proceseaza de Luni pana Vineri inclusiv. Pentru tara colaborez cu firma de curierat rapid si aceasta firma nu efectueaza livrari in zilele de sambata si duminica.
  4. La plasarea comenzii, am rugamintea sa imi furnizati o adresa de livrare valida pentru livare si nr Dvs de telefon pentru a putea fi contactati de curier.
  5. Comanda plasata pe site va fi confirmata de mine printr-un e-mail.

Modalitatea de plata:

Bucuresti si Tara:
a) Transfer bancar: In momentul in care plata prin banca este confirmata, veti fi contactat/a pentru stabilirea detaliilor. Contul in care trebuie facuta plata este:
IBAN: RO98 INGB 0000 9999 0656 3040/ SC CURSURI RAW VEGAN SRL.
b) Plata cu cardul: In momentul in care tranzactia cu cardul este aprobata, veti fi contactat/a de mine pentru stabilirea tuturor detaliile.

Modalitati de livrare:
Bucuresti:
Livrarile se vor efectuata zilnic la adresa specificata de dumneavoastra cu curierul rapid.

Livrarile comenzilor de tip PRODUS se vor efectuata zilnic la adresa specificata de dumneavoastra de catre firma de curierat.
Tara:
Pentru livrarile in tara, coletele vor fi ridicate de la sediul curierului rapid, din localitatea dumneavoastra de domiciliu. Adresa curierului va fi transmisa dupa procesarea comenzii.
1. In Bucuresti livrarile se fac in aceeasi zi, daca comanda este plasata pana la ora 15:00 si a doua zi daca comanda este plasata dupa ora 15:00.
2. Daca, din orice motiv, nu sunteti la adresa de livrare mentionata in comanda dupa ce ati fost contactat de curier si nu raspundeti la telefon, coletul se va intoarce sediu curierului rapid si se incearca livrarea in ziua urmatoare.
4. In cazul in care doriti sa schimbati adresa de livrare, aceasta trebuie notificata in scris sau telefonic pana cel mai tarziu ora 11:00 in ziua in care se efectueaza livrarea.

Conditii generale.
1. www.anca-alungulesei.ro este un site care ofera consiliere nutritionala si servicii de nutritie dar nu actioneaza in calitate de medic nutritionist, nu practica medicina si nu este licentiat sa ofere recomandari medicale.

Angajatii si/sau staff-ul www.anca-alungulesei.ro nu pot diagnostica sau oferi ajutor medical. Orice informatie de pe site-ul www.anca-alungulesei.ro nu poate fi interpretata ca substituient pentru evaluare medicala sau tratament.

Pentru anularea comenzii de produse, va rog sa cititi cu atentie Politica de Returnare.

Copyright © 2013 - 2022 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings