Ușor și fără efort

Ce este Psiho-Dieta?

Psiho-Dieta este metoda integrativă de slăbit cu ajutorul căreia, printr-un proces ghidat de 6 luni vei învăța, pas cu pas, cum să-ți antrenezi Mintea, Apetitul și Rata Metabolică pentru a ajunge la greutatea optimă.

În felul acesta vei prelua controlul alegerilor tale alimentare, astfel încât mâncarea să nu iți mai controleze greutatea, dar mai ales viața.

Atunci când îți concentrezi atenția pe interior (minte + emoții), vei vedea rapid rezultate în exterior (greutatea fizică).

Ințelegerea este adevărata PUTERE!

Ca să ajungi la rezultatele dorite, mai întâi trebuie să înțelegi cu adevărat.

1. Cum ai fost programat - programarea inițială

Reprezintă bagajul de supraviețuire cu care ai venit echipată încă de la naștere, iar creierul tău va face orice (și face) ca să te ajute să supraviețuiești că specie. În orice condiții!

2. Cum ai fost condiționată de mediu - condiționare ulterioară

Reprezintă felul în care ai fost condiționată, în trecut, de către cei din jurul tău (parinți, bunici și mediul în care ai crescut) să iei anumite decizii despre tine. Toate aceste informații subconstiente te țin blocată acum, la vârsta adultă, la o greutate mai mare decât iți dorești.

3. Cum ai devenit - devenire personală

Reprezintă ceea ce ai devenit tu până la vârstă adultă, având la bază programarea inițială, condiționarea ulterioară la care se adaugă auto-condiționarea ta personală.

Privește kilogramele în plus din 2 perspective diferite de cât ai făcut-o până acum.

Kilogramele în plus nu sunt ale adultului, ci ale copilului tău interior

1

Împlinirea nevoii interioare de a fi mare, că să supraviețuiești, să te simți în siguranță, să te protejezi, să te simți importantă, semnificativă, relevantă, apreciată, iubită, în controlul vieții tale. Liberă.

Comportamentul alimentar dezechilibrat nu este ceva cu care te-ai născut, ci l-ai dezvoltat și repetat în timp. Exersarea lui zilnică te ține blocată la o greutate mai mare decât iți dorești.

2

Care este piesa LIPSă din manualele clasice de nutriție?

Mintea subconștientă “Mintea care simte”

Dietele nu funcționează pentru că:

Se concentrează pe slăbirea corpului prin lipsă sau privarea de mâncare, în loc să se concentreze pe Împuternicirea Minții, care să susțină corpul în acest proces.

Lipsa și privarea vor face Mintea să blocheze procesul, iar corpul va intra în modul de supraviețuire, adică pe acumularea și crearea de rezerve de grăsime.

Cum te sabotează Mintea când simte ca ești la dietă?

Emoții puternice legate de mâncare, în special de mâncarea reconfortantă, acestea rămân în subconștientul tău și asta te vă face să iți fie greu să te oprești din a consuma alimente nesănătoase.

Abia când înțelegi cu adevărat cum funcționează mintea ta subconștientă vei ști cum să o influențezi în mod pozitiv.

Mintea subconștiență funcționează că un mușchi. Cu cât o antrenezi mai mult în acest proces, cu atât vei ajunge mai rapid la rezultatul dorit, adică greutatea ta optimă.

Psiho-Dieta este un proces în care lucrăm 80% cu mintea subconștientă și 20% cu mintea conștientă.

Aceasta este unica formă în care identificăm cu claritate care este declanșatorul greutății tale corporale, dar și a comportamentului alimentar dezechilibrat.

Apoi reparăm informația la nivel de subconștient, eliberăm emoțiile atașate comportamentelor alimentare sabotoare, și abia apoi re-creem noi obiceiuri alimentare sănătoase și împuternicitoare, care să dureze toată viață. Abia atunci când învățăm cum să schimbăm gândurile, comportamentul alimentar se schimbă. Ușor și fără efort.

De ce vei avea succes?

5 motive care garantează acest lucru

Cui îi este adresată Psiho-Dieta?

Persoanelor care au multe „de ce-uri …” legate de relația cu mâncarea, propriul corp și greutatea corporala, iar acum vor să afle „cum să…”

Persoanelor care vor să afle care este adevărată lor relație cu mâncarea și greutatea, care sunt programele limitative care le pun frâne, dar mai ales, cum pot îmbunătăți această relație astfel încât să fie una sănătoasă.

Persoanelor care vor să înțeleagă cu adevărat cum funcționează mintea lor atunci când se raportează la mâncare.

Persoanelor care își doresc rezultate sustenabile în procesul de slăbire.

Persoanelor care au înțeles deja că „dietele fulger” nu funcționează și nu sunt sustenabile pe termen lung, și sunt dispuse să facă schimbarea definitiv.

Persoanelor care înțeleg că, scăderea în greutate, nu se poate face decât prin prin înlocuirea obiceiurilor alimentare nesănătoase, cu obiceiuri alimentare care să sprijine procesul de slăbire.

E-Book Gratuit