← înapoi la site

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Psiho-Dieta.
Program de Slăbit.

Rezolvă cauza emoțională a greutății și poți slăbi în 6 luni între 20 și 30 de kg. Fără numărat de calorii sau mers la sală.

Trăim într-o lume de filtre, care pare obsedată de imaginea perfectă și dimensiunile corpului ideal. În aceeași lume, industria dietelor, a fitness-ului și chiar a chirurgiei bariatrice abundă în promisiuni legate de rezultate minune în slăbit peste noapte. Adevarul? Cred că îl intuiești deja. Căci altfel nu te-ai afla pe acestă pagină, în căutarea unei soluții de slăbit.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Încă mai crezi în Promisiunea nerealistă a unei simple Diete?

Iată cele 2 capcane care fac ca dietele să nu funcționeze.

Dacă nu întelegi problema, nu ai cum să rezolvi efectul.

10+

Ani de experiență

2K+

Clienți mulțumiți

10K+

Ședințe de 1 la 1

95%

Rata de succes

Călătoria clasică spre slăbire este 100% legată de farfuria cu mâncare. Și, deși lucrurile par simple în teorie, ca la matematică, când 4-2=2 realitatea este că în practică rezultatele sunt, de cele mai multe ori, altele. Adică, 4-2=4. Și se întamplă asta deoarece, în corpul nostru procesul de slăbire nu este matematică. Ci este chimie. Deoarece slăbitul este impactat de mulți factori, nu doar de un calculul matematic caloric al alimentelor consumate.  Așadar, slăbitul a devenit de fapt un labirint confuz cu un rezultat imprevizibil și de neînțeles. Cumva, oricât de multe cunoștinte de nutriție acumulezi, rezultatul la care ajungi este o mare necunoscută. Adevărat?

REALITATEA este că experiențele făcute pe corpul tău în trecut, cu restricții calorice și epuizare în sala de sport, n-au făcut altceva decât să îți „antreneze” metabolismul să devină din ce în ce mai lent. Și au pregătit de fapt terenul pentru un eșec inevitabil în slăbit. În care 4-2 nu mai dă niciodată  2 ci tot 4 sau chiar mai mult. 

Corpul tău a ajuns într-o stare de epuizare metabolică și nu mai are resursele necesare ca să elimine surplusul de grăsime.  Și tot ceea ce poate să facă în aceste condiții este să încetinească automat arderile și să facă rezerve de grăsime. 

SOLUTIA? Metabolismul deteriorat are nevoie de o reparație profundă astfel încât să aibă resursele necesare să reporneacă motoarele pentru a nu mai face rezerve și a arde surplusul de grăsime.

Știai că cea mai mare frică cu care noi oamenii ne naștem este frica de a nu muri…de foame? Și această frică de foame este adânc încorporată în ADN-ul nostru? Adică ne naștem cu ea.

Așadar, doar ideea de dietă/restricție este ceva ce contravine naturii noastre umane. Orice lipsă de mâncare devine un potențial pericol de supraviețuire.

Aceasta este informația cu care ne naștem și pe care o parte a minții noastre (creierul flămând) încă o mai crede ca fiind adevărată. Actul de a mânca mult mai mult decât avem fizic nevoie vine din această informație stocată la nivelul minții noastre subconștiente. Această parte a minții încă mai crede că rezervele de grăsime ne ajută să  supraviețuim fizic. Și pe bună dreptate. Deoarece, din punct de vedere evolutiv, milioane de ani așa a fost. A supraviețuit omul care avea un corp mai mare și mai multe rezerve de grăsime. 

Acesta este mecanismul care s-a activat în corpul tău, de fiecare dată când tu l-ai supus unei diete. Mintea i-a dictat corpului să facă rezerve, crezând că te salvează de la înfometarea la care este supus.

REALITATEA este că fiecare nouă dietă sau tentativă de restricție calorică din trecut a reprezentat un antrenament pentru această partea a minții tale, ca să determine corpul să depună rezerve din puținul de hrană pe care îl primește, să țină de rezervele existente sau, chiar să le acumuleze. Acesta este modul în care va reacționa corpul tău și de acum înainte. Până când vei schimba abordarea.

Din cauza percepției distorsionate despre dietă (chin, foamete, restricții, lipsă, pericol de moarte) pe care o are această parte a minții, percepție cu care ne-am născut dar pe care am antrenat-o cu toate dietele tinute pana acum, slabitul nu are cum sa se produca tot cu o dietă.

SOLUȚIA?  Dacă îți schimbi percepția la nivel mental despre mâncare, corp, greutate și dietă, rezultatele tale în slăbit vor fi cele așteptate de tine. Cum se face asta? Prin antrenarea minții care gândește și liniștirea minții care doar reacționează. Adică Cortexul Prefrontal. 

Atunci când parcurgi acelasi drum din nou...

și faci aceleași acțiuni, rezultatul va fi același. Acest lucru este valabil și când vorbim despre a ține o dietă.

Supra-alimentarea, complusia alimentară, dependența alimentară, poftele exacerbate, atracția față de anumite alimente nu se vor putea „repara” niciodată din perspectiva logicii și nici din perspectiva unei diete (adică numărarea caloriilor).

O greutate optimă a corpului nu reprezintă doar o chestiune de estetică corporală, nu este o modă sau un moft. Ci reprezintă creșterea șansei la SĂNĂTATE. 

Cu cât procentul de grăsime corporală crește (în special grăsimea viscerală) cu atât mai mult crește riscul de boli asociate obezității:  PreDiabet, Diabet de tip 2, Boli Cardiovasculare, Sindrom Metabolic sau al Ovarelor Polichistice, Infertilitate sau Complicații ale sarcinii.

De ce dietele, pastilele, sportul excesiv, baloanele gastrice sau operațiile de stomac NU funcționează?

Pentru că toate acestea nu abordează CAUZA, ci doar EFECTUL.

Știm deja faptul că cel mai lung timp în care o persoană poate ține o dietă strictă este de doar 6 săptămâni. Însă, mulți oameni reușesc să respecte recomandările doar câteva zile. De ce? Pentru că dietele sunt restrictive iar mintea automată reacționează și nu susține acest proces.
Totodată, studiile arată faptul că 98% dintre persoanele care țin o dietă revin înapoi la greutatea inițială sau chiar mai mult în decurs de un an.  Acest lucru arată foarte clar faptul că doar o dietă și atât nu are cum funcționeze deoarece se concentrează doar pe mâncare și pe restricționarea ei.

ADEVĂRUL? Dieta reprezintă doar niște piloni alimentari ce trebuie respectați. Însa ea nu are puterea ca să te determine pe tine să îți schimbi preferințele alimentare, să depășești poftele sabotoare sau să te ajute să jonglezi cu cantitatea de mâncare pe care o aduci în corpul tău.

Înțelegerea Mecanismului Reprezintă Adevărata Putere.

O parte a minții tale înțelege cât de important este pentru tine să slăbești ca să îți menții sau recâștigi sănătatea însă, o altă parte a minții tale (creierul flămând) este interesată doar să știe că tu vei supraviețui fizic. Și te trimite către mâncare (oricând, oricât și la orice oră) crezând că, astfel, te ajută să supraviețuiești. 

Ce este foarte important de știut este faptul că, această parte a minții tale are toate mecanismele să îți blocheze toate eforturile de a slăbi: crește apetitul, scade sațietatea, crește nivelul poftelor și intensitatea lor. Deoarece ea crede că treci printr-o perioada de lipsuri, de disconfort, de durere și, implicit, de lipsa plăcerii pe care ți-o ofertă actul de a mânca.

Când ajungi să identifici cauza reală a acestui tip de comportament, rezultatele  tale se vor schimba definitiv. Și te vei bucura de slăbit ușor și fără efort.

Abia atunci vei putea să respecți cu usurință principiile alimentare ale unui stil de viață sănătos și echilibrat, fără să te simți restricționat(ă), apetitul mare va scădea, poftele la fel, preferințele tale alimentare se vor schimba ușor și fără efort. Vei deveni un consumator moderat și selectiv de alimente, indiferent la alimentele sabotoare. Iar corpul tău se va transforma într-o veritabilă mașină de ars grăsimi, nemafiind nevoit să stocheze.

Rulează videoul

PSIHO-DIETA: O PARADIGMĂ REVOLUȚIONARĂ ÎN PROCESUL DE SLĂBIRE.

Psiho-Dieta nu este doar o dietă.

Este o revoluție în modul în care te raportezi la mâncare, corp și greutate.

Puterea slăbirii definitive și a menținerii unui corp svelt și armonios nu stă în calorii sau în combinații alimentare.

Puterea se află în mintea ta. Acolo unde este cauza îngrășării vei găsi și soluția slăbirii.

În trecut, oamenii de știință obișnuiau să creadă că genele noastre ne preziceau structura fizică și starea de sănătate. Asta este genetica.

Însă, noua știință – Epigenetica – ne demonstreză faptul că, noi oamenii, ne naștem cu 30.000 de potențiale genetice și puterea de a le activa sau dezactiva ne aparține. MEDIUL este cel care determină ce gene specifice sunt activate sau oprite în interiorul corpului uman. Adică Dieta, Stilul de Viață, Capacitatea de a Gestiona Stresul și Sistemul de Convingeri. 

Așadar, 90% din cine suntem astăzi reprezintă impactul mediului asupra noastră si doar 10% reprezintă moștenire genetică. 

Vestea bună este că PUTEREA de a schimba ceva in interiorul nostru (inclusiv în biologia corpului) stă în puterea noastră. În propriile noastre alegeri. Iar acest principiu se aplică și când vine vorba despre greutate deoarece aici vorbim despre alegeri alimentare.

Așadar, justificările sau argumentele de tipul „semăn cu mama la corp”, „toată familia mea este așa, deci e normal ca și eu să am o greutate mare” nu mai sunt susținute de către știință. 

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Unde vei fi peste 6 luni.

Iată ce Rezultate Vizibile vei obține, fără exerciții fizice obositoare și fără numărat de calorii.

Uită-te acum pe calendar. Până la finalul lunii a 6-a de program vei ajunge la…

150 de lecții video, adică peste 70 de ore de predare care te ghidează, pas cu pas, timp de 24 de săptămâni. Scopul lor este să te poarte pas cu pas, săptămână de săptămână, într-un proces de familiarizare și aprofundare a felului în care funcționează corpul din punct de vedere biochimic atât în relația cu alimentele consumate cât și în relația cu mintea.

Lecțiile video sunt structurate săptămânal pe cei 2 piloni: Terapie Nutrițională Metabolică (astfel încât vei ști ce anume vei face din punct de vedere alimentar) și Mentalitate.

Astfel, vei înțelege raționalitatea mecanismului care stă în spatele greutății și a comportamentului tău alimentar iar asta te va ajuta să treci la un alt nivel de înțelegere a problemei cu care te-ai confruntat până acum. Iar din întelegere vei ajunge la rezolvare.

Vei scădea inflamațiile și vei reduce riscurile afecțiunilor metabolice. Unele probleme de sănătate se rezolvă definitiv – managementul glucozei și al grăsimilor din sânge, probleme de tranzit intestinal, normalizarea glicemiei, repararea problemelor digestive, gastrite, reflux, colon iritabil, rezistența la insulină, ovare polichistice, scăderea hipertensiunii arteriale, repararea microbiomului intestinal, simptomele menopauzei.

La nivelul abdomenului există grăsime viscerală și foarte multă inflamație. O dată cu reducerea inflamației și a grăsimii viscerale scad vizibil și centimetri din talie. În decursul celor 6 luni vei observa o subțiere pe toate zonele corpului dar, în special în zona taliei și șoldurilor.

Oboseala cronică, lipsa de energie și vitalitate încep să dispară, iar energia câștigată o vei reinvesti în tine sub formă de acțiuni concrete care îți vor sprijini obiectivele tale de sănătate.

Calitatea somnului se îmbunătățește. Deși pare puțin lucru, nu este. O calitate slabă a somnului are un impact uriaș asupra stării tale de sănătate, stării mentale și emoționale și asupra greutății corporale. Lipsa de somn sau lipsa somnului de calitate îți blochează procesul de slăbire și, implicit, cel de menținerea a greutății. 

Aspectul pielii se îmbunătățește considerabil și se observă o diminuare semnificativă a celulitei.

Nu mai ești singur(ă) în aceast proces. Beneficiezi de suport continuu atât din partea specialiștilor cât și din partea comunității.

Va scădea vâsta metabolică a organismului.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Unde vei fi peste 6 luni. Ce Rezultate urmărim noi pentru tine....

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Ce este inclus în Programul de 6 luni?

Maximizează-ți potențialul și schimbă-ți mentaliatea cu bonusurile ofertei!

150 de lecții video, adică peste 70 de ore de predare care te ghidează, pas cu pas, timp de 24 de săptămani.

Monitorizarea Progresului în platformă, timp de 24 de săptămâni. Acolo primești răspuns la orice întrebare și nelămurire legată de proces.​

Beneficiezi de o abordare holistică care îmbunătățește sănătatea metabolică, scade inflamația, sprijină sistemul imunitar și arde surplusul de grăsime.

Acestea te vor ghida și ajuta să mănânci curat și corect pentru a ajunge la rezultatele dorite. Scopul nu este să te încorsetăm în rețete stas, ci să deprinzi abilitatea de a-i oferi corpului ceea ce are nevoie. Atât la nivel de nutrienți, dar și de plăcere a gustului. 

Pentru identificarea și repararea cauzei greutății și a comportamentului alimentar, vei exersa și vei deprinde diverse tehnici de reprogramare mentală.

Pe care le vei asculta deoarece lucrează la nivel de subconștient pe creșterea nivelului de relaxare în proces, instalarea mai rapidă a senzației de sațietate, scăderea poftelor față de alimente sabotoare, reglarea somnului, scăderea apetitului.

Astfel încât să îți poți urmări călătoria și măsurătorile de pierdere în greutate.

Nu mai ești singur(ă) în acest proces. Beneficiezi de suport continuu atât din partea specialiștilor, cât și din partea comunității.

Aceasta acoperă fațetele științifice și fiziologice ale programului. Toate acestea din perspectiva epigeneticii, neuroștiintei și nutriției regenerative.

Consultații cu Medicul Nutriționist, Psihologul echipei sau sesiuni private de regresie hipnotică 1 la 1 cu Anca pentru a identifica și rezolva problema greutății și a comportamentului alimentar de la rădăcină.

Aici poţi interacţiona cu ceilalţi participanţi ai programului dar şi cu echipa noastră pentru susţinere zilnică. În felul acesta nu te mai simți singur/ă și nu îți vei mai găsi scuze să nu avansezi.

Vei beneficia de reduceri sau prețuri speciale, care sunt valabile doar pentru comunitate.

Beneficiezi de bonusuri atractive la pachetele programului.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Alte Beneficii Cheie pe care le vei obține urmând pașii Psiho-Dietei

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Pașii călătoriei tale în programul de 6 luni

De la “unde mă aflu acum” până la greutatea optimă și un comportament alimentar în acord cu obiectivele si valorile mele.

După ce te-ai înscris, pe site și ai ales pachetul dorit de tine, iată care sunt pașii călătoriei tale pentru următoarele 6 luni.

În primele 2 săptămâni nu vei face nicio modificare în ceea ce privește structura farfuriei cu mâncare ci ne vom ocupa de alte aspecte mult mai importante care te vor ajuta mult mai mult în acest proces. Surpriza mare pe care o vei avea este că, la finalul celor 2 săptămâni vei observa că, fară să fi făcut vreo modificare în felul în care mănânci, deja ai început să slăbești.

Magic! 

Primești instant userul și parola pentru acces la platforma programului. Apoi, în maxim 2 zile de la înscrierea în program, vei primi din partea noastră un telefon de „Bun Venit”.

În paralel cu procesul asistat de slăbit, vei primi acces la comunitatea noastră privată. Aici în comunitate, vei putea adresa zilnic întrebări. Și tot aici vei primi răspunsurile la nelămuririle tale. În felul acesta nu mai simți că ești singur(ă).

Toate consultațiile incluse în pachetul ales de tine, se programează încă de începutul înscrierii în program. În felul acesta, îți poți aloca în avans acest timp pentru consultații.

Acest pas este valabil pentru persoanele care s-au înscris la pachetul Premium sau VIP care au incluse și consultații 1 la 1 cu specialiștii noștri.

Toate lecțiile sunt construite pas cu pas, astfel încât să știi exact ce ai de făcut de la o săptămână la alta. Poţi parcurge toate aceste informaţii în ritmul tău şi poţi veni oricând să interacţionezi cu persoanele din comunitate. Orice nelămurire sau întrebare apare, o poți adresa sub forma unui comentariu sub lecția respectivă și, cineva din echipa noastră îți va răspunde. În felul acesta toate întrebările tale pe parcursul programului vor primi răspuns în timp real.

Sesiunile săptămânale de mentorat-grup sunt ocazia perfectă pentru tine ca să adresezi orice întrebare legată de procesul tău. În felul acesta ne asigurăm că vei primi, în timp real, toate explicațiile și răspunsurile de care ai nevoie. În care nu vei putea participa live, după încheierea sesiunii live vei găsi înregistrarea încărcată în platformă, ca să o poți viziona sau reviziona.

Aici ne vom concentra pe 2 aspecte foarte importante la început de program:

Auto-Evaluarea Pre-Program și Testul cuvintelor. 

În cadrul evaluării ți-am pregătit 4 chestionare prin care îți vei face auto-evaluarea greutății din punct de vedere fizic dar mai ales din punct de vedere mental și emoțional. De la o lună la alta, vei reface aceste chestionare de auto-evaluare că să știi, cu claritate, de unde ai plecat și în ce punct te afli în fiecare moment al călătoriei tale de 6 luni. În paralel, vei face testul cuvintelor pe care ți l-am pregătit ca să vezi concret care este impactul minții asupra corpul tău. Vei avea o mare surpriză când vei vedea rezultatul.

Partea de pregătire poate dura cât îți dorești tu, însă noi te încurajăm să nu-ți rezervi mai mult de 3 zile pentru această parte inițială.

Acum ești pregătit(ă) să începi să aplici pașii Strategiei Nutriționale Metabolice, în paralel cu re-modelarea mentală. Din săptămâna a 3-a vei intra „în pâine”. Vei primi acces și la instrumentul de măsurarea a progresului rezultatelor fizice (traking măsurători) – greutate și centimetri de care te poți folosi timp de 6 luni. 

Măsurarea rezultatelor și Diploma de Absolvent Psiho-Dieta.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Psiho-Dieta activează Simultan cele 2 comutatoarele interne.

COMUTATORUL din Corp și cel din Minte.

Abia atunci când sunt acționate simultan, procesul de slăbire devine UȘOR și fără EFORT.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

COMUTATOR FIZIC:
Terapia Nutrițională Metabolică în 4 pași: D.A.R.S.

Activarea comutatorului fizic are ca scop repararea metabolismului deteriorat și activarea  flexibilității metabolice a organismului.

Iată care este parcursul tău în primele 8 săptămâni de aplicare a Strategiei Nutriționale Metabolice. Imaginează-ți la ce rezultate vei ajunge după 24 de săptămâni.

Scopul pe termen scurt al Strategiei Nutriționale Metabolice este acela de a scădea inflamațiile și de a micșora procentul nesănătos de grăsime. Iar pe termen lung să ajungi la un management natural, ușor și fără efort al greutății corporale. 

 

Terapia Nutrițională Metabolică NU este despre privare și înfometare! Ci este despre a re-învăța cum să mănânci cât mai gustos și sățios astfel încât metabolismul tău să devină cât mai flexibil pentru a arde surplusul de grăsime. În loc să facă rezerve, așa cum face acum.

Focusul este pe desensibilizarea organismului la anumite alimente și cantități, ajutând astfel metabolismul să ardă eficient surplusul de grăsime. În funcție de istoricul metabolic, scăderea în greutate estimată în primele 2 săptămâni este de aproximativ 4-5 kg.

Focusul este pe stimularea arderii grăsimilor corporale activând astfel capacitatea naturală a corpului de a se regenera. Acum ești deja în modul de ardere grăsimi corporale și foarte este probabil că până acum ai scăzut deja o mărime la haine.

Focusul este pe repararea și repopularea microbiomului intestinal, un factor esențial pentru starea de sănătate dar și pentru micșorarea procentului de grăsime. În functie de istoricul tau metabolic, scăderea în greutate estimată este de aproximativ 7 -10 kg.

Focusul este pe menținerea noii greutăți corporale, menținând flexibilitatea metabolică și implicit noua greutate. În functie de istoricul tau metabolic, scăderea în greutate estimată până la prima menținere este de aproximativ 10 kg -15 kg.

Acest proces se continuă până în săptămâna 24, cu ajutările aferente strategiei.

 

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

COMUTATOR MENTAL
Schimbarea Percepției Mentale în 4 pași: I.R.I.S.

Activarea comutatorului mental are ca scop schimbarea definitivă a percepției mentale și emoționale despre mâncare, corp, greutate, dietă, slăbire. O dată schimbate aceste percepții ele devin definitive iar corpul va reacționa conform noilor percepții.

Calea către o pierdere în greutate sustenabilă care să devină definitivă este o călătorie plină de cauze ascunse profund în mentalul și emoționalul subconștientului nostru, de factori declașatori și de tipare mentale negative învățate și repetate de-a lungul dezvoltării noastre.

Pentru ca mintea subconștientă să sprijine acest proces avem nevoie acest proces integrativ de o reechilibrare profundă, la nivel de percepție mentală, a relației cu mâncarea, corpul și greutatea.

Focusul este pe explorareacauzei greutății și a comportamentului alimentar nesănătos care blochează scăderea în greutate sau menținerea greutății optime. Și facem asta prin identificarea anumitor momente din trecut care au creat problema greutății și a comportamentului alimentar.

Focusul este pe repararea și rescrierea la nivel de percepție mentală a tiparelor negative care blochează procesul de slăbire. Și facem asta prin rescrierea la nivel de percepție mentală a informațiilor eronate despre corp, greutate și mâncare.

Focusul este pe implementare de noi idei, gânduri și convingeri constructive pentru restabilirea unei conexiuni durabile și sănătoase între minte, corp și mâncare. Vom începe instalarea de noi idei și gânduri împuternicitoare legate de mâncare, corp și greutate.

Focusul este pe observarea schimbărilor de comportament alimentar și pe rezultatele obținute pe cântar. Remarcabil de observat va fi că atracția față de anumite alimente sabotoare a dispărut. Fără să simți efectiv că ai depus vreun efort de ambiție, voință sau abținere.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Peste 2000 de persoane au ales Psiho-Dieta
Programul Online Slăbire și Menținere.

În 6 luni și-au transformat corpul. și comportamentul alimentar.

Beneficiază și tu de ghidajul și suportul nostru la fiecare pas. 

Acum nu mai ești singur/ă.

Pentru că Psiho-Dieta este unică.

Pentru că Psiho-Dieta este un Accelerator de rezultate în slăbire.

Rezultatele lor vorbesc de la sine

Rezultatele participanților din Campania Națională „România arde grăsimea” 

-100 KG ELIBERATE ÎN 2 LUNI

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Ei s-au eliberat de "Închisoarea kilogramelor"​

și au ars până acum o cantitate mare de grăsime. Și procesul lor continuă…

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Cristina Coman

-26 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Ionel Croitoru

-35 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Alina Kuhar

-22 Kilograme

După 12 săptămâni de psiho-dietă

Bianca Mardare

-21 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Valentina Udrea

-8 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Adriana Neagoș

-8 Kilograme

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Psiho-Dieta este metoda integrativă de slăbit care vine cu o viziune sistemică asupra greutății și a procesului de slăbire.

De ce?

Pentru că SLĂBEȘTI folosindu-te de cele 2 comutatoare.

Terapia Nutrițională Metabolică și prin Re-modelarea Percepției Mentale față de mâncare, corp și greutate.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Care este diferența între orice Dietă și Psiho-Dieta.

Cu alte cuvinte…
Cum să nu mai pici în capcana programelor de slăbit care îți promit și luna de pe cer?

Majoritatea programelor de slăbit îți promit și că vei slăbi mâncând absolut orice. Este alegerea ta daca vrei să mai crezi aceste promisiuni. Sau vrei să asculți lucrurile pe care îți dorești să le auzi. Adică să primești vești bune despre obiceiuri proaste. Că merge și așa

Niciun program de slăbit nu va funcționa, atâta timp cât nu va avea integrat singurul element lipsă din cărțile de nutriție. Cum faci să reușești să aplic toate informațiile nutriționale și cum te eliberezi de acest zid al rezistenței?

Știi, când vine vorba despre slăbire și nutriție toată lumea știe de toate. Toată lumea are o părere proprie sau o opinie. Există mii de programe de slăbit care vin cu promisiunea că vei ajunge la rezultatul mult visat. 

Realitatea însă este alta. Fie ca ne place sau nu. Nu vei putea să ajungi sau să te menții la greutatea ta optimă, atât timp cât funcționezi din mentalitatea și așteptările: „Îmi doresc să mănânc oricând, oricât și la orice oră. Să nu mă simt constrâns de reguli, că eu n-am timp să mă organizez cu mâncarea. Să pot să mănânc orice am chef pe principiul corpului care îmi cere”.

Din nefericire, toate astea nu sunt decât niște iluzii ale minții noastre. Iluzii care sunt aliniate cu așteptările tale și puternic exploatate în vânzarea majorității programelor de slăbit.

Iată doar câteva din diferențele care există între Programul de Slăbit Psiho-Dieta și alte programe de slăbit.

Oricâte cunoștințe de nutriție vei pune in practica si vei testa pe tine, singur sau sprijinit de cineva, vei reveni înapoi la problema greutății.

În Psiho-Dietă explorăm împreună factorii declanșatori și tiparele mentale care te-au ținut în loc, oferindu-ți cheile pentru a debloca și reprograma acele convingeri limitative. Astfel, printr-un proces ghidat vei ajunge să identifici și să corectezi rădăcinile problemelor legate de greutate, oferindu-ți instrumentele pentru a realiza schimbări de lungă durată.

Înveți principii de nutriție bazate pe știință metabolică care te vor ajuta să faci alegeri alimentare înțelepte pentru restul vieții tale, fără să te simți privat sau limitat. Nu doar că te ajutăm să îți ajustezi alimentația, în funcție de nevoile corpului tău dar te ajutăm să îți repari metabolismul prin strategii personalizate, bazate pe cele mai noi descoperiri în nutriție metabolică și epigenetică.

Te înzestrăm cu tehnici de vizualizare și hipnoză care lucrează la nivel de subconștient pe creșterea nivelului de relaxare în proces, instalarea mai rapidă a senzației de sațietate, scăderea poftelor față de alimente sabotoare, reglarea somnului, scăderea apetitului. Astfel, îți vei reprograma mintea pentru succes, pentru a atinge și menține greutatea optimă. 

Nu ești singur(ă) în această călătorie. Programul îți oferă acces la o comunitate susținătoare și la experți dedicați, pregătiți să te ghideze pas cu pas.

Vei deveni un consumator moderat și selectiv de alimente. Te vei elibera de atracția față de alimentele sabotoare. Îți vei redobândi controlul asupra propriului corp și a alegerilor alimentare.

Pe lângă toate aceste transformări majore, vei remarca îmbunătățiri semnificative în sănătatea ta fizică și emoțională, energia zilnică și calitatea somnului.  

Învâțând să lucrezi cu tine și cu mintea ta, învățand despre aceste mecanismele automate reactive ale minții cu impact asupra corpului, vei ajunge astfel să te cunoști mai bine, să înțelegi mai bine și să te accepți cu mai multă blândețe și empatie.  Totodată, vei începe să aplici aceste cunoștințe și în celălalte aspecte ale vieții tale, astfel încât să observi imbunătăți.

În Psiho-Dieta nu ne bazăm pe frică, rușine și vinovăție ca să te „motivăm’ să ajungi la rezultatele dorite. Din contră. Lucrăm cu ele că să le depășești. Și asta pentru că tocmai aceste emoții te-au condus la eșec. Aici nu doar înveți cum să slăbești, ci și cum să îți găsești un echilibru între minte, corp și spirit, ceea ce duce la o stare de bine generală îmbunătățită.

Știm că fiecare persoană este unică, fiecare metabolism la fel și fiecare minte deopotrivă. De aceea, întelegand această unicitate, programul îți oferă flexibilitatea de a-l parcurge în ritmul tău, adaptat vieții tale.

Rolul nostru nu este să stăm cu arătătorul și să te împingem cu el de la spate, ca pe un copil. Rolul nostru este mult mai amplu. Îți arătăm drumul, care sunt pașii pe care să-i urmezi și instrumentele de care să te folosești ca să ajungi acolo unde-ți dorești. Iar noi suntem alături de tine, pas cu pas. 

Și când te descurci de minune dar mai ales când deraiezi un pic. Pentru că scopul nu va fi niciodată acela de a merge perfect pe un drum, pentru că aceasta este o așteptare nerealistă. Scopul este să înveți cum să revii pe drumul potrivit atunci când te-ai abătut un pic. 

Psiho-Dieta îți oferă nu doar calea catre o siluetă mai suplă, ci puterea de a prelua controlul asupra alegerilor tale alimentare. Astfel, faptul că te vei elibera de dependența față de anumite alimente îți va creste semnificativ încrederea în tine.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Alege Psiho-Dieta Azi

Ești gata pentru o schimbare definitivă a greutății?

Psiho-Dieta este ceea ce căutai de multă vreme. Vino alături de noi și descoperă secretul slăbirii eficiente și durabile. Psiho-Dieta – Programul revoluționar care abordează simultan Nutriția și Mentalitatea pentru rezultate remarcabile.

sunt aici ca să te ajut, Și fac asta pentru că....

Anca Alungulesei.
Creatoarea Programului

„Motivația mea personală este să le ofer tuturor celor care aleg să lucreze cu mine o călătorie cu adevărat unică. Pe lângă știința care stă în spatele întregului proces de Psiho-Dietă (nutriție metabolică, neuroștiințe, epigenetică și știința auto-motivației) cea mai mare valoare a programului vine din felul în care viziunea mea integrativă îi inspiră pe toți cei care urmează acest program. În felul acesta, inspirația devine drive-ul și motorul fiecărui client care intră în program.  Iar până la împlinirea obiectivelor personale legate de greutate mai este doar un pas”.

Aceasta este forma simplificată prin care poți primi ajutor din partea mea. Îți pun la dispoziție peste 10 ani de experiență profesională în domeniul nutritiei, experiență pe care am dobândit-o în peste 10.000 de ședințe 1 la 1. Am ajutat peste 2.000 de femei să slăbească prin schimbarea percepției mentale despre mancare, corp si greutate. 

De-a lungul anilor, practica mi-a arătat faptul că, succesul în procesul de slăbire stă în accesarea puterii pe care mintea inconștientă o deține asupra corpului și nu în combinații alimentare miraculoase sau sport făcut la extrem.  

Sunt Terapeut În Nutriție, Hipnoterapeut RTT, Practician de Medicină complementară, Speaker Motivațional și Autor al cărții premiate internațional „Sănătate la pahar”.

Aceasta este cea mai bună formă a programului la care am ajuns după 4 ani de ajustări și schimbări continue. Și toate acestea au venit ca urmare a feed-back-ului tuturor celor care au trecut prin program înaintea ta. Acum, prin intermediul lecțiilor video, timp de 24 de săptămâni eu sunt alături de tine, ghidându-ți procesul pas cu pas. Iar tu vei putea aplica cu ușurință toți pașii programului. În propriul tău ritm. 

Evenimente Live

"Fundamentele Alegerilor Alimentare"

#PreJudecățileMinții

Înscrie-te ACUM

Introducere în Psiho-Dietă. Cum să slăbești peste 20 kg în 6 luni.

Evenimentele pe care le organizăm gratuit au rol educativ iar scopul lor este acela de a schimba MENTALITĂȚI. Aceasta este forma de contribuție pe care noi o oferim celor care au obosit să testeze diete „minune” și care îți doresc altceva.

Participarea la evenimentele educative gratuite îți oferă oportunitatea de a-ți schimba mentalitatea despre mâncare, corp și greutate,  de a afla instrumentele noi care să te ajute să slăbești dar și ocazia de a beneficia din partea noastră de OFERTE SPECIALE la programul Psiho-Dieta.

Ofertele la program se primesc și sunt valabile doar în cadrul evenimentelor gratuite.

Mă găsești mereu și la TV

vorbind despre sănătate, slăbire și mentalitate.

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Ce spun cei care au parcurs cele 6 luni de Psiho-Dietă?

Teodora Secăreanu
Client mulțumit

“Acest program mi-a reamintit că trebuie să fac deja lucrurile pe care le face o persoană la greutatea ideală, că trebuie să mă iubesc un pic mai mult și să găsesc ceva care-mi place la mine în loc "să mă evit" cât de mult pot.
Am înțeles
că responsabilitatea este la mine.
Anca este un mentor minunat, de asta am și ales să mă înscriu la acest program pentru interacțiunea cu Anca și echipa ei. Rezonez nu doar cu informațiile pe care le împărtășește ci mai ales cu felul în care o face.
Acum știu sigur că hipnoza este un instrument puternic și că poate ajuta enorm dacă ești dispus să te lași ajutat.
Acest program a fost pentru mine un reminder valoros că în primul rând trebuie să schimb modul în care gândesc despre greutate și corpul meu și abia apoi să lucrez la farfurie.”

Aurora Gheorghiță
Client mulțumit

“În primul rând am conștientizat multe cauze ale "greutății" de azi.

Și am realizat că, am mai măncat haotic din lipsă de timp, deși mă așteptam să cresc în greutate ca în trecut și să mă simt greoaie, asta nu s-a mai întâmplat.
Atunci am realizat că eu conștientizasem și eliberasem în cadrul programului o serie de emoții foarte grele și intense. De fapt, acele emoții se hrăneau cu beneficiile pe care, greutatea mai mare mi le oferea la nivel subconștient.
În momentul în care aceste emoții s-au eliberat, mintea mea a înțeles că nu mai am nevoie să păstrez o greutate corporală mai mare. Pentru că, acest lucru, nu-mi mai oferă absolut niciun beneficiu!
Informațiile prezentate, simt că au pătruns foarte profund și că lucrează în subconștientul meu. Iar exercițiile din curs sunt extrem de puternice și eliberatoare.

Ana Maria Ilie
Client mulțumit

Aveam nevoie de un restart, de un “punct și de la capăt”, de ceva care să mă remonteze. Programul a fost revelator, s-au atins subiecte cu care mă confrunt, iar informația a fost ușor de integrat. În timpul regresiei hipnotice m-am simțit relaxată pentru ca nu am retrăit emoțiile din trecut, m-am simțit intrigată ca și cum urmăream un film. Pentru mine, cel mai important a fost faptul că m-ai responsabilizat. Faptul că mi-ai adus aminte că sunt adult și că eu decid, în calitate de adult. Mi-ai reamintit importanța gândurilor mele, mi-ai reamintit să mă iubesc, mi-ai reamintit că eu sunt cea care dă tonul vieții mele. Am plecat cu angajamentul că merit să am un corp care să mă susțină în tot ce am de făcut, că merit să mă iubesc, să mănânc sănătos și să mă simt excelent.“

Simona Voiculescu
Client mulțumit

“Participarea la acest program de slăbit a fost pentru mine o experiență eliberatoare, cu conștientizări și angajament pentru următoarea perioadă.
Subțierea mea are și momente de platou, de căderi și aveam nevoie de sprijin. La final am plecat cu ceva și mai valoros și anume înțelegerea mai profundă a relației cu mâncarea și a faptului că puterea de a schimba / rescrie ceva este la mine.
Am accesat amintiri din trecut ce m-au emoționat profund și am conștientizat două tipare după care am funcționat și plec cu angajamentul de a folosi zilnic hipnoza pentru a rescrie tiparele. Anca este un mentor minunat! Focalizată, te ghidează în siguranță, cu blândețe.”

Gianina Voinov
Client mulțumit

“Acest program a fost ca o călătorie de la originile greutății la punctul meu de astăzi în care sunt la un nou nivel mai bun al meu. M-am revăzut pe mine mică, cu toate traumele și fricile, iar de acum sunt eu cea puternică și în control.

În timpul regresiei hipnotice m-am simțit eliberată. La început credeam că hipnoza este o ciudățenie, acum însă de când am participat în program practic hipnoza mă ajută să dorm și să devin mai calmă.

Unul dintre beneficiile pe care le-am remarcat a fost înțelegerea mai profundă a felului în care funcționează corpul meu (greutatea) în raport cu mintea și emoțiile Raportându-mă la valoarea primită consider acest program o investiție în mine.”

Angela Tomoș
Client mulțumit

“Cum a fost acest program pentru mine? Grozav. Unic. Ușor.
Te-aș putea asculta ore în șir.

Ca și conștientizare am realizat că am rămas cu sentimentul că multă vreme din viața mea am avut o greutate normală, dar mintea mea îmi spunea întruna că sunt grasă și că trebuie să fac diete. Și-am tot făcut… Am simțit clar cum am fost victima minții mele.
Pe tine, Anca, te-am simțit foarte aproape, parcă te cunosc de o viață, și sunt uimită că ai reușit să îmbini atâtea tehnici ca să iasă ceva minunat în folosul nostru.

La final am plecat pregătită să-mi rescriu povestea. Am înțeles că bagheta magică este la mine și, de acum, sunt dispusă să o folosesc.“

Zaharia Paul
Client mulțumit

“ Am descoperit lucruri valoroase precum relația mea cu corpul și că mintea trebuie “lucrată”. Am realizat că mă folosesc de mentalitatea de victimă pentru a nu-mi asuma responsabilitatea pentru nimic.

În timpul hipnozei, au ieșit la suprafață conștientizări puternice, cum ar fi că mănânc pentru că mi-e frică să nu mor, iar când plesnesc de cât de sătul sunt mă simt liniștit. Iar totul a pornit de la faptul că m-am simțit fără putere și vulnerabil la un moment dat în copilarie.

Regresia hipnotică a fost relaxantă și revelatoare și am înțeles că folosirea hipnozei îmi poate fi foarte benefică și mi se pare și ușor de folosit.

Acest curs de câteva ore a fost foarte bine structurat și organizat și Anca a atins elementele cheie foarte bine.”

Augustina Levcenco
Client mulțumit

“Programul mi s-a părut interesant, captivant și deloc obositor.
Am reușit să conștientizez mai bine anumite aspecte, momente din copilărie și adolescență care mi-au influențat modul de a fi, relația cu mâncarea.

Simt că am devenit mai responsabilă pentru greutatea mea și relația cu mâncarea și am înțeles mai bine felul în care funcționează corpul meu (greutatea) în raport cu mintea și emoțiile.

Hipnoza mi se pare o metodă interesantă de sondare a unor momente din trecut pentru a reuși să înțelegi prezentul și a efectua schimbările corespunzătoare. Și poate fi folosită și în alte aspecte din viață.

Am încheiat programul cu gândul de a continua pe acest drum pe care mi se pare că de abia am început să merg cu adevărat.”

Toată metodologia programului este bazată pe cercetări de ultimă oră din științe precum:
Nutriție Integrativă, Neurostiință și Epigenetică.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Cui i se potrivește Programul Psiho-Dieta?

Programul online Psiho-Dieta este un program de dat jos grăsimea şi remodelat corpul. În funcţie de numărul de kilograme pe care îl ai de dat jos, programul poate fi prelungit oricât de mult este necesar, până ajungi la destinaţia dorită. Programul se va adapta în funcţie de ritmul pe care ţi-l poţi asuma, în fiecare etapă.

Încă din prima săptămână de program vei simti cum energia corpului, tu creste iar tu vei avea din ce în ce mai multă putere pentru a parcurge acest drum.

Somnul tău va fi mai odihnitor şi vei avea energie de dimineaţa până seara, pentru a-ţi uşor să te implici şi să obţii rezultatele dorite.

Indiferent că vorbim de gastrită, colon iritabil, diabet, hipertensiune, migrene cronice, constipaţie sau hemoroizi, afecţiuni tiroidiene, probleme imunitare, alergice, programul online de 6 luni de zile pune pe primul loc îmbunătăţirea sănătăţii.

Vei putea urmări îmbunătăţirea şi chiar rezolvarea problemelor de sănătate cu care vii în program, atât prin analize, cât şi prin simptomele care se vor îmbunătăţi progresiv.

Instrumente extrem de puternice de schimbare a percepției despre mâncare vor avea ca rezultat schimbarea comportamentului alimentar. Corpul nostru nu este atras de alimente sabotoare, însă mintea ta este. Mintea este cea care a dezvoltat atracția față de anumite alimente. O dată ce această atracție dispare, devii un consumator moderat de alimente și indiferent(ă) la alimentele sabotoare.

Ritmul de parcurgere a programului este ales de tine în fiecare moment.

Ai acces permanent la resursele din program, astfel încât să nu simţi presiunea timpului în a parcurge informaţiile oferite.

Recomandările primite vor ţine cont de timpul tău şi de programul tău de lucru, pentru a putea să le împaci pe toate şi să ai rezultate în același timp.

Sigur. Strategia Nutrițională Metabolică este potrivită atât omnivorilor cât și veganilor sau vegetarienilor. Atât doamnelor cât și domnilor.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Cui nu i se potrivește Programul Psiho-Dieta?

Teoretic acest program se potrivește oricui. 

Practic știm că se potrivește celor care își doresc cu adevărat să rezolve definitiv problema greutății.

Insă, există și o categorie de persoane care spun că își doresc (la nivel declarativ) să rezolve problema însă acțiunile lor demonstrează contrariul. Și fac orice ca să NU reușească. Acest blocajul vine din interior. Din tiparul mental din care funcționeză momentan. 

Toate acestea sunt tipare pe care noi le-am identificat care blocheaza rezultatele in procesul de slabire deoarece au legatura cu MENTALIATEA DE VICTIMĂ.

Veste bună este că cu toate aceste lucram concret în program, pentru a fi depășite.

Dacă te regăsești în unul din următoarele sau chiar în mai multe, la prima vedere programul  pare a nu fi pentru tine. Însă, chiar este pentru tine dacă simți că a venit momentul să rezolvi definitiv problema greutății.

Această categorie de persoane este cea care le știe pe toate și cred despre ele că nu mai au nimic de învățat. Ori, ca să ajungi acolo unde tu îți dorești mai întâi este nevoie să îți dai permisiunea să te eliberezi de prejudecățile minții tale, prejudecăti despre care, până acum, ai crezut că sunt adevărate. Și asta înseamnă să îți zdruncini din temelii niște informatii în care, până acum ai crezut orbește. Cei care trăiesc în acest tipar dețin adevărul absolut legat de nutriție dar și comportament alimentar. Efectiv sunt blocați în acest tipar și nu-și dau voie să vadă, să înțeleagă și să accepte că există și alte perspective după care se pot ghida.

 

În acest tipar sunt cei cărora, dacă nu le ies lucrurile perfect, atunci nimic din ceea ce au făcut în direcția respectivă nu este suficient. Simt reușita doar atunci când fac totul absolut perfect. De cele mai multe ori, își creează contexte mai puțin perfecte pe care le percept ca fiind „greșeală”. Și se întampla asta tocmai ca să ajungă la convingerea de baza că nu sunt suficient(ă).

Cei care trăiesc în acest tipar fac niste actiuni doar din convingerea de a-și demonstra, încă o dată, că la ei nimic nu funcționează. La final vor ajunge să-și spună: „Ți-am zis eu că la mine nu funcționează”. Aceste persoane se află mereu într-o continuă încercare. Precum încercarea de a aplica anumite reguli. Nu sunt 100% angajați în proces. 

Își crează de multe ori contexte de „a greși” pentru a o lua, de fiecare dată de la capăt. Și de fiecare dată pică în capcana luatului de la capăt. Nu reușesc să ducă la bun sfârșit o serie de acțiuni și se întorc înapoi cu justificarea că o iau de la capăt. De obicei respectă regulile, însă o fac dintr-un fond de frică, nu de nevoia de acționa.

Această tipologie de persoane pune totul la îndoială. Știu ei că nimic nu funcționează. Nimic nu le este cu adevărat pe plac și nu-și dau voie să vadă lucurrile pozitive ci le vad doar pe cele negative (în viziunea lor). Mereu așteptarea lor diferă de ceea ce primesc sau se asteptau ei să primească. Nu valorizează regulile pentru că, de fapt, nu înteleg importanta lor pentru buna functionarea a procesului. De cele mai multe ori le considera inutile și obositoare. Nu aplică cu adevarat pașii procesului ca sa-si creeze contexte pentru a se plânge de lipsa rezultatelor. Aceasta nu este decat o convingere foarte puternică pe care au au înrădăcinată „La mine nimic nu funcționează. Am știut de la început. M-am chinuit degeaba”.

Acesta tip de tipar are în centrul tipologia persoanei alintate și răsfățate care consideră că totul i se cuvine. Mai ales dacă a plătit în schimbul unui serviciu. De cele mai multe ori nu valorizează regulile pentru că nu le vede importanța în succesul procesului. Nu aplică pașii din proces și alege mai mereu să se plângă de ceva, ca să atragă atenția și simpatia celorlalti. De obicei, ca să fie scuzată și compătimită.

Prețul programului

Oferte Psiho-Dieta

Poți alege plata în 6 RATE EGALE sau PLATA INTEGRALĂ pentru a beneficia de un preț mai avantajos + BONUSURI incluse.

STANDARD

750lei

Facturat lunar X 6 luni

Acces la platfoma de învatare Psiho-Dieta

Pachetul nu include:

PREMIUM

1.100lei

Facturat lunar X 6 luni

Acces la platfoma de învatare Psiho-Dieta

Pachetul nu include:

V.I.P.

1.400lei

Facturat lunar X 6 luni

Acces la platfoma de învatare Psiho-Dieta

Pachetul nu include:

Garanție Psiho-Dieta

GARANȚIA
SATISFACȚIEI 100%

Dacă în 30 zile aplici pașii și nu observi îmbunătățiri, primești GARANTAT banii înapoi! 

Fără nici un risc.

Știm cu certitudine ce rezultate produce acest program în viața celor care-l urmează. Și nu doar în ceea ce privește slabirea pe cantar, ci în schimbarea definitivă a comportamentului alimentar și a stilului de viață.

Și pentru că știm asta, îți oferim cea mai bună GARANȚIE pe care probabil ai întâlnit-o până acum. Deși, fie vorba între noi, atunci când vine vorba despre servicii de slăbit, așa cum este al nostru, nimeni nu-ți oferă garanție.

Însă, noi îți oferim acestă oportunitate de a pune în aplicare programul Psiho-Dieta + o garanție uimitoare de returnare a banilor în 30 de zile.

Intri în program, urmărești materialele video, aplici pașii explicați. Ne arăți și nouă că ai ținut pasul cu toți pașii din program  (trebuie să ne arăți cum i-ai făcut). 

Și, dacă până aici  nu ești mulțumit de experiență, noi îți returnăm suma achitată.

În cazul în care te-ai înscris la variantele Premium sau VIP, va fi reținut costul consultației/lor 1 la 1 cu Medicul Nutriționist sau al sesiunii/lor 1 la 1 cu Anca.

în acest moment ai la dispoziție 2 variante:

Ce pierzi dacă nu te înscrii acum în Program?

La prima vedere s-ar putea sa spui că nu ai nimic de pierdut.

Sau… că nu e momentul potrivit pentru a rezolva problema greutății. Că momentan ai alte priorități în viață. Mult mai importante…

Sau…

Că mai merge și așa …

HIPNO-DIETA

3.500lei

Facturat lunar X 3 luni

Dacă îți dorești să lucrezi exclusiv 1 la 1 cu Anca însă fără să beneficiezi de strategia nutrițională metabolică, atunci acest pachet este potrivit pentru tine.

Ce vei primi lucrând direct cu Anca

Durata colaborării: 3 luni

Pachetul nu include:

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Rezultatele Hipno-Dietei

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Care sunt Serviciile Programului

NEUROȘTIINȚA GREUTĂȚII CORPORALE.

Partenerii Noștri

Colaborăm cu o serie de organizații de top pentru a asigura succesul programelor noastre.

Anca Alungulesei are aviz de liberă practică ca Tehnician Nutrtiționist și Practician de Medicină Complementară, acreditată de Uniunea Practicienilor de Medicină Complementară și Alternativă.

Anca este HipnoTerapeut certificat în Rapid Transformational Therapy by Marisa Peer. Aceasta este o terapie bazată pe neuroștiință care lucrează direct cu subconștientul, combinând în cel mai benefic mod elemente de psihoterapie, hipnoză, terapie cognitiv-comportamentală și programare neurolingvistică (NLP). 

Anca este certificată în Neuroplasticity, Rewire your Brain for succes, SUA.

Activitatea Ancăi a fost recunoscută la nivel internațional de către Global Health and Pharma cu premiul „Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality 2022” din România.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Organizare

Programul se desfășoară exclusiv online și vei fi ghidat(ă), pas cu pas, de către Anca, în platforma programului. Informația din platformă se deschide progresiv, pe măsură ce avansezi în program. Structura programului este creată în așa fel încât să o parcurgi în ritmul tău. 

Începi programul imediat ce comanda ta este validată.

Modalitatea de plata este prin intermediul cardului, având două opțiuni disponibile: plata integrală sau plata în rate.

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit(ă) acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor.

Ai internet? Atunci ai program de slăbit.

Înțelegem că poate fi dificil să navighezi pe unele platforme online, însă platforma noastră este ușor de folosit și intuitivă, astfel încât să poți găsi rapid și ușor tot ceea ce cauți.

Crearea contului se face automat odată cu achiziția. Tot ce trebuie să faci este să îți setezi o parolă și vei avea acces instantaneu la toate informațiile noastre. În plus, suntem aici pentru a oferi asistență sau clarificări pe parcursul procesului.

Dacă nu poți participa la sesiunile live de mentorat, poți urmări înregistrarea acestora în platforma pe care lucrăm.

Dacă îți dorești să înțelegi legătura dintre minte și greutatea actuală, să înveți pas cu pas cum să revii în controlul greutății corporale și a alegerilor alimentare sau să afli de ce nu ai reușit să menții kilogramele după o dietă strictă, atunci acest program este categoric pentru tine.

Astfel, mâncarea nu îți va mai controla greutatea, dar mai ales viața.

În cadrul acestui program vei dobândi o perspectivă nouă asupra mecanismului care stă în spatele greutății și a comportamentului tău alimentar, iar asta te va ajută să treci la un alt nivel de înțelegere a problemei kilogramelor în exces.

După ce vei identifica cauza reală a grăsimii acumulate, vei rescrie cu ajutorul hipnozei convingerile limitative legate de mâncare, corp și greutate.

Astfel, vei obtine rezultate vizibile și de durată.

Ne dorim să rămânem alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos. Scopul celor 6 luni de program este să te învăţăm să nu mai ai nevoie de noi. Sună contra-productiv, dar scopul nostru este să te ajutăm să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program. Însă, dacă îţi place să stăm cu ochii pe tine încontinuu şi nu rămâi singur(ă) când mai ai încă 10, 15 sau chiar 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse.

Odată ce ți-ai atins greutatea țintă, sărbătorește! Și apoi poți intra în faza de întreținere. Poți descărca planul 1-1-1, care este conceput pentru întreținere pe termen lung.

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Noi avem răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine.

Indiferent de nevoia pe care o ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1.

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Alimentație

Este important să știi faptul că acest program nu este depre ÎNFOMETARE. Ci despre a mânca gustos, plin de nutrienți și sățios.

Dacă faci exerciții în prezent, îți poți continua programul alături de noi. Dacă NU faci exerciții în prezent, poți începe să faci exerciții după aproximativ 4 săptămâni de program, dar monitorizează-ți pierderea în greutate pentru a determina dacă exercițiul are vreun impact.

Dacă ești deja în formă și obișnuiești să faci exerciții regulate, poți continua la același nivel, dar reține că este posibil să ai o scurtă reducere a rezistenței până când te adaptezi la grăsime, ceea ce poate dura până la o lună. Exercițiile intense provoacă inflamație și retenție de apă în organism, astfel încât pot avea efect asupra pierderii în greutate.

Sigur. Strategia Nutritionala Metabolică funcționează și pentru vegetarieni și vegani, cu doar câteva variante simple care sunt acoperite în planul alimentar, inclusiv câteva exemple de planuri de masă și rețete concepute special.

Nu, scopul este să îţi uşurăm viaţa, nu să o complicăm. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetăm în reţete stricte, pentru că vrem să te ajutăm să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program.

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz.

Există o mare varietate de opțiuni de proteine pentru vegetarieni și vegani, inclusiv tempeh, natto, o mare varietate de nuci și semințe, spirulina și unele suplimente aprobate. Dacă ești vegetarian și mănânci fructe de mare, există o varietate generoasă de opțiuni de fructe de mare disponibile ca sursă de proteine.

Rezultatele de pierdere în greutate pentru vegetarieni și vegani ar trebui să fie similare cu cei care mănâncă carne, de fapt avem un număr mare de vegani și vegetarieni în programul nostru și au rezultate uimitoare de scădere în greutate. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că programul folosește o metodă unică de ciclism alimentar pentru a ajuta vegetarienii și veganii să piardă în greutate, optimizând în același timp sănătatea.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Mentalitate

Hipnoza este o stare naturală de relaxare profundă a minții și corpului, similară cu momentele de „pilot automat” din viața de zi cu zi, care permite accesul la niveluri mai profunde ale conștientului. În contextul terapeutic, hipnoza este utilizată ca instrument pentru accesarea resurselor interioare și pentru a sprijini procesul de vindecare și transformare personală. În această stare, atenția este focalizată, iar mintea subconștientă devine receptivă la noi sugestii, facilitând schimbări profunde de comportament și gândire. Chiar și în timpul hipnozei, rămâi conștient(ă), permițând reconfigurarea convingerilor limitative într-un mod ușor și fără efort.

Re-modelarea mentală este echivalentul unui antrenament de fitness pentru creier, ajutând la depășirea limitelor personale și eliminarea obstacolelor din viață. Practica zilnică de 15-20 de minute a sesiunilor audio de re-modelare mentală contribuie la modificarea automată a comportamentului alimentar, fără efort conștient, și promovează dezvoltarea de noi abilități bazate pe neuroplasticitate și ultimele cercetări în domeniul funcționării creierului.

Rețelele neuronale sunt formate din neuroni, celulele creierului care comunică prin semnale electrice, ajutând la procesarea informațiilor. Crearea unei rețele neuronale poate avea loc rapid, prin repetiții. De exemplu, tendința naturală a creierului de a asocia zahărul cu o sursă rapidă de energie contribuie la supraviețuire, fiind o informație pre-programată în ADN-ul nostru. Pentru a modifica aceste rețele și a schimba comportamente automate, precum pofta de dulce, este important să înțelegem cum și când s-au format, astfel încât să putem interveni și rescrie aceste tipare.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce. Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor. Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce.

Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor.

Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

echipa Psiho-Dieta

Echipa ta de experți, pregătită să te ghideze.

Anca Alungulesei

Autoare si Creatoare a Psiho-Dietei
Terapeut in nutritie si Hipnoterapeut

Ioana Alan

Manager Custumer Suport 

Camelia Banuță

Medic Specialist Diabetolog
Nutriției si Boli Metabolice

Mariana Sîrbu

Psihologul Programului și Mentor în Psiho-Dietă

Istoric

2018

Psiho-Dieta

Am creat PSIHO-DIETA, prima și unica metodă de dezvoltare personală din România, care integrează hipnoza ca instrument de re-modelare mentală a rețelelor neuronale deja create în relația cu greutatea, corpul și mâncarea. Metoda asigură o transformare de durată, ușoară și fără efort.

2018

Premiu internațional

Am fost onorată cu prestigiosul premiu GOURMAND AWARDS, în China, pentru cartea „Sănătatea la pahar”, clasată pe locul al treilea la secțiunea vegan. Această distincție evidențiază aprecierea globală pentru contribuția și pasiunea mea pentru promovarea sănătății prin alimentație echilibrată și naturală.

2021

Lansarea programelor

Am organizat campania națională de slăbit ROMÂNIA ARDE GRĂSIMEA, în care am ajutat 6 persoane să slăbească 100 de kg în două luni de zile. În paralel, sute de mii de oameni au folosit recomandările oferite de mine în această campanie gratuită pentru a slăbi.

2022

Recunoaștere internațională

Am câștigat premiul internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality în cadrul Healthcare & Pharmaceutical Awards 2022, organizată de platforma Global Health and Pharma din Marea Britanie, care premiază personalitățile care contribuie la sănătatea populației din țara lor.

2023

+2000 de clienți mulțumiți

Psiho-Dieta a ajutat peste 2000 persoane să slăbească, să își înțeleagă mai bine propriul organism și să își schimbe stilul de viață, ajungând la greutatea optimă prin transformarea corpului într-o mașină de creat sănătate, Psiho-Dieta oferindu-le o nouă perspectivă asupra greutății și a alimentației.

E-Book Gratuit