MASTERCLASS ONLINE GRATUIT | 03 Octombrie 2023 - 19:00

Cum să slăbești fără să ții dietă.

Află DE CE mintea subconștientă te ține blocată la o greutate mai mare, decât una mai mică așa cum îți dorești tu rațional.

Înscrie-te ACUM și primești acces instant.

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce vei afla valoros în acest Webinar?

Vei afla răspunsul la aceste 2 întrebări, care au legatură cu EȘECUL sau SUCCESUL tău în procesul de slăbire!

De ce nu pot niciodată să țin dietă?

Care sunt MOTIVELE pentru care încă nu reușesc să ajung la greutatea mea optimă și să mă mențin acolo pentru totdeauna ?

Înscrie-te acum și primești acces la webinar și CADOUL promis!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ai simțit că ai fost toată viata într-o veșnică "DIETĂ"?

Este adevarat că te-ai simțit ca într-o închisoare?
Să știi că te înțeleg PERFECT!

Atunci când faci eforturi să „slăbești” (cu orice pret) și încerci, de nenumarate ori, tot ceea ce ai mai încercat în trecut, adică ultima dietă la modă, sport susținut sau chiar înfometare – te simți de parcă al tău corp se luptă efectiv împotriva voinței tale. Simți de parcă corpul tau își doreste sa fie mare, gras și pufos.

Cu siguranță ai de multe ori senzația că, în momentul în care lași „garda” jos timp de câteva zile, ajungi să te îngrași peste noapte 2-3 kilograme. Și una din concluziile la care ai ajuns este aceea că „mă îngraș și cu aer”.

Practic, te simti captivă, într-un cer vicios și nu știi, efectiv, cum să-l rupi ca să ieși din el. În realitate, corpul tău nu se luptă cu tine ci urmează instrucțiuni clare și precise. Iar instrucțiunile sunt date, exact ca ora exactă, de către mintea ta subconștientă. Acolo se află CENTRUL DE COMANDĂ.

Corpul tău are un motiv foarte clar pentru păstrarea surplusului de grasime. Pentru că este instruit să facă asta.

Mai precis, MINTEA TA sucbonștientă te ține blocată la o greutate mai mare decât cea optimă pentru tine.

Sunt curioasă dacă te-ai întrebat vreodată, de ce se întâmplă acest lucru? Și care este motivul sau cauza?

În timp ce MINTEA TA conștientă vrea să te ajute să scazi în greutate, astfel încât să poți avea viața pe care ți-o dorești, la nivel de subconștient… se întâmplă cu totul ceva. Iar tu nu reusesti sa depășești aceast zid al rezistenței.

Ei au înțeles cum să își transforme corpul într-o masină de ars grăsimi.

Și corpul fiecăruia a reacționat, iar greutatea lor s-a deblocat. Astfel, rezultatele lor s-au accelerat și sunt durabile.

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Cunoaște-mă prin ochii persoanelor care au beneficiat de Psiho-Dietă

După 6 luni de psiho-dietă

Cristina Coman

-26 Kilograme

După 6 luni de psiho-dietă

Ionel Croitoru

-35 Kilograme

După 6 luni de psiho-dietă

Alina Kuhar

-22 Kilograme

După 6 luni de psiho-dietă

Bianca Mardare

-21 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Valentina Udrea

-8 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Adriana Neagoș

-8 Kilograme

Înscrie-te acum și primești acces la webinar și CADOUL promis!

Zile
Ore
Minute
Secunde

sunt aici ca să te ajut, Și fac asta pentru că....

Bună, eu sunt
Anca Alungulesei

În ultimii 10 ani am avut privilegiul să ajut sute, poate mii de persone să își dorească SĂNĂTATE, să își înțeleagă mai bine propriul organism, să își schimbe stilul de viată sau să își croiască un stil propriu, să ajungă la greutatea optimă prin transformarea corpului într-o mașină de creat sanatate.

Viziunea proprie pe care mi-am clădit cariera mi-a oferit privilegiul de a colabora, în toți acești ani, cu toate televiziunile, radiourile și site-urile online din Romania, fiind căutată atât pentru expertiza profesională în domeniul nutriției dar mai ales pentru abordarea mea unică în procesul de slăbire: CREIERUL în raport cu greutatea și relația cu mâncarea.

Sunt cunoscută ca Terapeut în Nutriție, Hipnoterapeut RTT, Practician de Medicină Complementară și Autor al cărții premiate international, „Sănătate la pahar”.

Toate acestea, dar în special experiența dobândită în peste 10 ani de lucru cu mii de persoane, m-au ajutat să elaborez propria mea metodologie de slăbit: PSIHO-DIETA, metoda integrativă de slăbit ale cărei rezultate se văd pe silueta fiecărui client cu care am lucrat până acum.

De-a lungul celor peste 10 ani de experiență practică, am dobândit o perspectivă unică asupra a ceea ce funcționează cu adevarat dar, mai ales, ceea ce nu functionează în această „industrie a dietelor”.

Motivația mea personală este să ofer persoanelor cu care lucrez o cu totul altă perspectivă asupra procesului de slăbire, o perspectivă unica dar mai ales, să le ofer un model de transformare.

Intenția mea clara este să te ajut și pe tine, cea care citești acum aceste rânduri, să îți transformi corpul într-o adevărată mașină de ars grăsimi. Așadar, te invit să mi te alături în acest webinar gratuit de 2 ore, în care îți voi dezvălui care sunt cele 5 cauze ascunse ale surplusului de grăsime. Altele decât obiceiurile alimentare.

Și eu mi-am dorit toată viața să mă simt bine în corpul meu. La fel ca și tine.

Până acum am ghidat și susținut în sesiuni private și de grup mii de persoane pe care le-am ajutat să slăbească în siguranță și sustenabil. Și am făcut asta aplicând principiile PSIHO-DIETEI, metoda integrativă de slăbit creată de mine.

Și acum, vreau să te ajut și pe tine, să îti dau CURAJUL de care ai nevoie sa începi acest proces, lăsând în urmă eșecurile anterioare.

Am transpus în PSIHO-DIETA, toata experiența mea profesională, dar mai ales propria mea călătorie personală. Și eu am întampinat dificultăți să ajung la greutatea pe care mi-o doream, mai ales după 2 nașteri.

Acum îmi doresc să te învăț și pe tine faptul că slăbirea este un proces și, ca orice proces, are nevoie de un moment de început. Iar începutul călătoriei tale către greutatea optimă pot fi chiar aceste 2 ore în care vei participa, alaturi de mine, la webinar.

Mă găsești mereu și la TV

vorbind despre sănătate, procesul de slabire și arderea grăsimilor…

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

Înscrie-te acum și primești acces la webinar și CADOUL promis!

Zile
Ore
Minute
Secunde

Cunoaște-mă prin ochii persoanelor cu care am lucrat până acum

Maria COZAC
Cercetător, Dr. în chimie

"Pentru mine a fost cursul perfect. Sunt norocoasă că te-am descoperit. Acum am un nou stil de viață privind alimentația, un stil care-mi place la nebunie și pe care toată familia mea l-a primit cu mare drag. La finalul celor 8 săptămâni sunt mai usoară cu 6 kg și am un minus de 13 cm în talie."

Cristina AMAICEI
Beauty therapist

"Am un nivel de energie crescut, mă simt mult mai pozitivă, mult mai sigură pe mine și mai ușoară. Nu mai am atacuri de panică și nu mai sunt anxioasă, asa cum eram înainte. Mă simt mult mai pozitivă, pentru mine ai fost omul potrivit la momentul potrivit. M-am subțiat cu 8.6 kg, iar talie, stomac solduri cu 16 cm"

Marta IOSUB
Client mulțumit

"Minunat.... este cuvântul cel mai potrivit. Viața mea este acum frumoasă și ma privesc cu drag în oglindă. Starea me de sănătate este îmbunătățită și am redus la jumătate dintr-o pastilă pentru tensiune. Am o stare în care mă simt minunat și îmi spun mie, în fiecare zi, că mă iubesc. M-am ușurat de 15 kg și mai am puțin și ajung la greutatea pe care o aveam la 16 ani"

Minodora BOTIT
Economist

"O resetare a tot ceea ce am acumulat de-a lungul vieții. Am conștientizat mâncatul emoțional și acum știu ce să mănânc și cum. Am urmat programul de 6 săptămâni, dar după 13 săptămâni m-am subțiat cu 11 kg, cu 18 cm în talie. Analize mult îmbunătățite, stare de bine, nivel de energie crescut."

Oana MANEA
Client mulțumit

"Bogăția mare de informații, m-a ajutat să îmi recapăt motivația și să învăț cum să mă pregătesc pentru succes. Acum am convingerea că de data asta o sa reușesc indiferent de timpul necesar. Cursul tău a fost extrem de semnificativ în sensul că am învățat să mă privesc/tratez cu mai multă tandrețe, să nu mai fiu prea dură cu mine pentru că am înțeles că această atitudine nu imi aducea rezultate spectaculoase. Mi-am redobândit încrederea în mine și am învățat să conștientizez reacțiile emoționale (și nu numai legat de mâncare, dar și de shopping, de exemplu, relațiile cu ceilalți). În mod clar am un nivel de energie crescută, "poftele" alimentare de orice tip s-au diminuat foarte mult, iar tenul meu arată mult mai bine."

Melinda Culda
Client mulțumit

"M-am simțit foarte bine în această colaborare, deoarece am primit încrederea că orice vreau pot realiza. Am învățat sa mă laud și să mă bucur în fiecare moment de ceea ce îmi dă viață.. și Dumnezeu. Întrucât înainte mâncam tot ceea ce rămânea de la copii, împreună cu tine am învățat... corpul meu nu este "coșul de gunoi" al familiei. Am început să aleg selectiv ceea ce mănânc, mi-am reluat obiceiul de a citi etichetele. Am învățat să îmi apreciez corpul meu perfect. Bonusul a fosta că, la finalul cursului m-am eliberat de 10 kg, 8 cm în talie și stomac și 6 in solduri."

Înscriere webinar online gratuit

E-Book Gratuit