Această rețetă de supă cremoasă și sățioasă este simplă și rapidă, se pregătește fără foc, din ciuperci proaspete și ingrediente 100% naturale. Ciupercile conțin vitamine și minerale esențiale pentru organism, printre care roboflavină, magneziu, cupru, zinc, seleniu și fier, dar și antioxidanți (studiile au arătat că acestea conțin o cantitate de antioxidanți de 12 ori mai mare decât ficatul de pui). O cană de ciuperci conține până la 50 de calorii și aduc un aport mare de apă și fibre alimentare.
Spălați bine toate ingredientele sub jet de apă rece și apoi pregătiți blenderul pentru procesarea lor. Noi folosim și recomandăm blenderul Vitamix TNC 5200, care, deși are o putere mare, nu încălzește ingredientele. Adăugați în vasul aparatului ingredientele (în afară de frunzele de pătrunjel) și blendați timp de 1 – 2 minute, până obțineți o consistență cremoasă și omogenă. În cazul în care consistența este prea groasă, mai puteți adăuga apă. Decorați cu frunze de pătrunjel și serviți imediat sau lăsați la frigider și serviți în cel mult 24 de ore. Poftă bună la supă!
Sursa foto: Shutterstock
Pentru a putea descarca suportul de curs si retetarul, introdu mai jos adresa de email cu care ai participat la curs.