Telefon:

BLOG

Smoothie de ciocolată cu banane

Ingrediente

  • 1 banană înghețată
  • ½ avocado copt
  • 2 linguri de cacao crudă
  • 1 cană de lapte de migdale

Modalitati de Preparare

Profitați de un smoothie hrănitor și îndulciți-vă diminețile de vară! Smoothieul de ciocolată cu avocado este dulce, răcoritor și antioxidant, și îl puteți savura în numai câteva minute. Este perfect pentru un mic-dejun sănătos sau chiar o gustare între mese care să vă umple de energie.

Pentru această rețetă trebuie să pregătiți dinainte laptele de migdale și să tăiați o banana în felii, pe care să le lăsați la congelator cel puțin 4 ore. Secretul unui smoothie cremos și răcoritor este un blender puternic, ce procesează rapid ingredientele fără a le încălzi. Noi folosim Vitamix TNC 5200, cu motor suedez și lamă din oțel inoxidabil. Adăugați ingredientele în vasul blenderului și procesați timp de 30 secunde – 1 minut, până când pudra de cacao se incorporează și obțineți o compoziție cremoasă, de culoarea ciocolatei. În cazul în care rezultatul are o consistență groasă, mai puteți adăuga lapte de migdale. Poftă bună la #SănătateLaPahar!

Sursa foto: Shutterstock

RECOMANDARILE MELE

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings