Telefon:

Slăbește fără efort 1 kilogram pe săptămână

 

Slăbește fără efort 1 kilogram pe săptămână.

 

Învață in doar 4 pași cele 4 instrumente testate din Psiho-Dietă care te ajută să slăbești fără să mergi la sală și fără să te privezi de cină.

 

Înscrie-te ACUM și vei primi cei 4 pași GRATUIT pe e-mail.

Marketing by

 

 

Printr-un SHARE îți poți ajuta și cunoscuții să aibă rezultatele tale.

Înscrie-te gratuit pentru a învăța cum să slăbești 1 kilogram pe săptămână

Anca Alungulesei. Bine ai venit în casa mea

Bine m-ai gasit,


Eu sunt Anca Alungulesei, am 43 de ani și sunt mama a 2 copii minunati, Maria și Ștefan. În viața profesională sunt terapeut în nutriție, trainer în stil de viață sănătos și autorul cărții „Sănătate la pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentatia zilnică. Pas cu pas” și creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit.


De-a lungul timpului am folosit nenumarate tehnici si instrumente pentru a-i ajuta pe oamenii cu care am lucrat șă slăbească dar și să dobândească un stil de viață sănătos și echilibrat. În tot acest timp, am văzut clar, prin observare și testare dar și prin formare profesională continuă ce anume funcționează dar și ce nu functionează atunci când vine vorba despre procesul de slăbire. 

 

Astfel, după 10 ani de studiu personal și lucru practic cu clienții mei, am creat PSIHO DIETA – metoda integrativă de slăbit în care am îmbinat principii demonstrate științific din neuroștiința creierului, mindfullness și nutriție integrativă. 

Scopul meu este ghidez fiecare persoană cu care lucrez să ajunga la greutatea sa optimă urmand calea cea mai potrivită pentru ea. 

 

Și eu mi-am dorit toată viața să mă simt bine în forma corpului meu. La fel ca și tine. 

Până acum am ghidat si susținut în sesiuni private și de grup peste 1000 de persoane pe care le-am ajutat să slăbeasca în siguranță și sustenabil cu ajutorul metodei integrative de slăbit  PSIHO-DIETA. 

Și acum, vreau să te ajut și pe tine, să îti dau CURAJUL de care ai nevoie sa începi acest proces, lăsând în urmă eșecurile anterioare.

Am transpus in PSIHO-DIETA, toata experienta mea dar si propria mea calatorie in procesul de slăbire și menținere pe care am trait-o si experimentat-o, mai ales, după 2 nașteri. Am învățat astfel cum să îmi transform obiceiurile alimentare care îmi sabotau greutatea în obiceiuri alimentare sănătoase pentru mine iar acum mă simt excelent în propriul meu corp. 

Acum îmi doresc să te învăț și pe tine faptul că slăbirea este un proces și, ca orice proces, are nevoie de un moment de început. Iar inceputul tau este ACUM.


Slăbește fără efort 1 kilogram pe săptămână.

 

Învață în doar 4 pași cele 4 instrumente testate din Psiho-Dietă care te ajută să slăbești fără să mergi la sală și fără să te privezi de cină.

 

Înscrie-te ACUM și vei primi cei 4 pași GRATUIT pe e-mail.

Marketing by

 

 

Printr-un SHARE îți poți ajuta și cunoscuții să aibă rezultatele tale.

Daca ai nevoie de ajutor si informatii suplimentare, ma poti contacta. 

Scrie-mi pe e-mail sau direct pe whatsapp. Raspund personal fiecarui mesaj pe care il primesc.


E-mail: hello@anca-alungulesei.ro

Whatsapp: 0752 010 432

Copyright © 2013 - 2022 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings