Telefon:

0748 232 029

Mademoiselle Coco Serial Online

PRO TV – Cum dizolvam pofta de zahar si carbohidrati

16 noiembrie 2020

 

In calitate de terapeut nutritional si creatoare Psiho Dietei am fost invitata la emisiunea „Vorbeste Lumea”, de la Pro TV, sa prezint, tehnica R.A.I.N., un instrument foarte puternic pe care eu il folosesc in sedintele de terapie nutritionala pentru dizolvarea poftelor de dulciuri si carbohidrati.

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre Oh no...This form doesn't exist. Head back to the manage forms page and select a different form. Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, - premiata international - "Best in the world", locul III, GOURMAND AWARD.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei, terapeut nutritional, creatoarea PSIHO-DIETEI, metoda integrativa de slabit si mentinere cu rezultate pe viata este practician de medicina complementara, certificata ca terapeut in terapii complementare, terapeut theta-healing si speaker motivational.

Copyright © 2013 - 2020 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings