Telefon:

0748 232 029

Mademoiselle Coco Serial Online

MADEMOISELLE COCO SI LAURA COSOI, TIRAMISU RAW VEGAN – EP.9

7 aprilie 2016

Mademoiselle Coco, Serial Online de Bucatarie Raw Vegana. EPISODUL 9 – Tiramisu Raw Vegan. Laura Cosoi si Mademoiselle Coco va invata cum sa preparati, cel mai bun tiramisu raw vegan, la voi acasa. Invatati cum sa-l preparati in acest video de la Anca Alungulesei, fondator RAWCOCO, expert in deserturi raw vegan si sucuri terapeutice si de detoxifiere.

ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube: https://www.youtube.com/c/rawcocoromania pentru a viziona mai multe clipuri din seria noastră de rețete de dulciuri si sucuri raw vegan.

Canalele noastre de comunicare:
http://www.anca-alungulesei.ro
Facebook: https://www.facebook.com/RawCocoBucuresti/
Twitter: https://twitter.com/RawCoco_
Instagram: https://instagram.com/rawcoco_bucuresti/
​Google+: https://plus.google.com/+RawcocoRomania

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre Oh no...This form doesn't exist. Head back to the manage forms page and select a different form. Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei este fondator RawCoco, expert in nutritie si in sucuri terapeutice din legume si fructe, autor, trainer in alimentie raw vegan si gazda serialul online de bucatarie raw vegan, Mademoiselle Coco.

Copyright © 2013 - 2020 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco

Privacy Policy Settings