Telefon:

0748 232 029

BLOG

Rawnch – dressing delicios, ușor de pregătit

Ingrediente

  • ½ cană de caju hidratat (min 4h)
  • ½ avocado copt
  • ½ legătură de pătrunjel
  • câteva fire de chives
  • ½ linguriță de pudră de usturoi
  • ½ linguriță de pudră de muștar
  • 1 linguriță de miere
  • sucul de la o lămâie mică
  • ½ cană de apă
  • sare și piper

Modalitati de Preparare

Ranch-ul este un dressing de salată care a apărut în anii ’50 în California și a devenit rapid popular datorită aromei sale fresh. Se servește ca dressing pentru salată, însă acompaniază cu succes legumele crude (precum sticks-uri din broccoli, morcovi sau țelină) și chips-urile deshidratate. Această rețetă raw vegană de rawnch nu conține gluten, lactoză și este îndulcită cu miere naturală.

Spălați ingredientele sub jet de apă rece și pregătiți-le pentru procesare. Curățați avocado de coajă și tăiați-l cuburi, tocați mărunt pătrunjelul și chivesul și stoarceți lămâia. Pentru a pregăti rawnch-ul aveți nevoie de un blender. Noi folosim Vitamix TNC 5200, cu sistem de protecție termică ce previne suprasolicitarea și arderea. Adăugați pe rând ingredientele în vasul blenderului, asezonați cu sare și piper și procesați timp de 1 – 1.30 minute, până ce obțineți o cremă omogenă. Dressingul se consumă imediat sau se poate păstra în frigider până la o săptămână. Poftă bună!

Sursa foto: Shutterstock

RECOMANDARILE MELE

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2021 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings