Acces Platformă

Programe de grup Psiho-Dieta

Psiho-Dieta VIP

Program de Slăbire și Menținere pentru persoane care își doresc să rezolve cauza greutății de la rădăcină. Primești acces instant la platforma digitală a programului.

Bonus Inclus: 24 de sesiuni live de mentorat-grup cu Mentor dedicat.  

1.400 LEI x 6 luni

6 plăți lunare: 8.400 lei.

Alegerea plății în rate presupune debitarea recurentă a cardului de pe care faci plata cu suma de 1.400 lei. După achitarea primei rate în următoarele 5 luni se vor debita automat, la aceeași dată, celelalte 5 rate.

Scopul Programului

Tipul Programului

Beneficiile Programului

Ce primești în Program

Bonusuri incluse

Programul nu include:

Psiho-Dieta este un Accelerator în procesul de slăbire.

Psiho-Dieta este unica metodă integrativă de slăbit care combină Terapia Nutrițională Metabolică cu Remodelarea Mentală.

Urmând programul nostru îți oferi șansa unică de a ieși din ciclul frustrant al dietelor temporare și a începe o transformare autentică și durabilă, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional.

Psiho-Dieta generează rezultate rapide de scădere în greutate și modificări profunde de comportament alimentar deoarece, instrumentele informațiile și tehnicile pe care înveți să le folosești lucrează la nivel profund de schimbare a mentalității și a percepției pe care mintea o are față de mâncare, corp și greutate.

Acest program este creat și ghidat prin intermediul videourilor din platformă de către Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit. În paralel, Mentorul Programului te va ghida live, prin sesiuni de mentorat-grup ce au loc săptămânal.

1.100 LEI x 6 luni

6 plăți lunare: 8.400 lei.

Prezentare platformă Psiho-Dieta

Ei s-au eliberat de "Închisoarea kilogramelor"​

și au ars până acum o cantitate mare de grăsime. Și procesul lor continuă…

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Cristina Coman

-26 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Ionel Croitoru

-35 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Alina Kuhar

-22 Kilograme

După 12 săptămâni de psiho-dietă

Bianca Mardare

-21 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Valentina Udrea

-8 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Adriana Neagoș

-8 Kilograme

Psiho-Dieta - metoda integrativă de slăbit

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Organizare

Programul se desfășoară online și vei fi ghidat/ă în platforma video, pas cu pas de către Anca. Informația din platformă se deschide progresiv, pe măsură ce avansezi în program. Structura programului este creată astfel încât să o poți parcurge în ritmul tău.

Primești acces instantaneu, din momentul în care comanda ta este validată.

Modalitatea de plată este cu cardul, printr-o printr-un procesator de plăți securizate. 

Sigur. Se poate achita atât integral cât și în rate.

Avantajul plății integrale este că beneficiezi de o reducere de 600 de lei la valoarea programului.

Totodată, la plata integrală a pachetului primești ca bonus acces gratuit la 4 cursuri în valoare de 1.900 lei.

Da. Indiferent de locul în care te afli pe glob, poți urma acest program. Există deja persoane din Canada, Elveția, SUA, Anglia, Germania, etc. care urmează programul din confortul casei lor.

Ai conexiune la internet? Atunci ai acces la programul de slăbit Psiho-Dieta.

Înțelegem că poate fi dificil să navighezi pe anumite platforme online însă, platforma noastră este intuitivă și ușor de folosit. 

Crearea contului în platformă se va face automat, o dată cu achiziția pachetului. Tot ceea ce ai de făcut este să-ți setezi o parolă și vei avea acces instantaneu la toate informațiile din program. În plus, noi suntem aici ca să-ți oferim asistență și suport pas cu pas pe parcursul întregului proces.

Atunci când nu poți participa la sesiunile live de mentorat, vei pute urmări înregistrarea în platforma, imediat după încheierea sesiunii live.

Ai la dispoziție 30 de zile să urmărești fiecare înregistrare.

Da. Vei avea acces la sesiunile LIVE de mentorat-grup. Acestea se desfășoară săptămânal.

În total beneficiezi de 24 de sesiuni live cu Mentorul programului.

În sesiunile de mentorat ai ocazia să întrebi și să primești claritate legat de orice aspect ține de parcursul tău în program. Nu vei parcurge programul singur/ă ci ghidat/ă de mentorul programului.

Cele 5 sesiuni de hipnoterapie 1 la 1 cu Anca se desfășoară online. După înscrierea în program, se vor programa toate sesiunile 1 la 1, astfel încât să știi exact când au loc. 

Vei primi din partea noastră toate informațiile despre asta.

Dacă îți dorești să înțelegi care este legătura între minte și greutatea actuală, să înveți pas cu pas cum să revii în controlul greutății și al alegerilor alimentare sau să afli de ce nu ai reușit să îți menții kilogramele după o dietă strictă, atunci acest program este categoric pentru tine. 

Astfel, mâncarea nu-ți va mai controla greutatea dar mai ales viața.

În cadrul programului vei dobândi o perspectivă diferită asupra mecanismului care stă în spatele greutății și a comportamentului tău alimentar iar asta te va ajuta să treci la un alt nivel de înțelegere a problemei kilogramelor în exces.

Pe parcursul programului și cu ajutorul sesiunilor de hipnoterapie vom identifica cauza reală a greutății și a  comportamentului alimentar și vom rescrie cu ajutorul hipnozei convingerile limitative depre mâncare, corp și greutate.

Astfel, vei obține rezultate rapide, vizibile și de durată.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Alimentație

Este important să știi faptul că acest program nu este depre ÎNFOMETARE. Ci despre a mânca gustos, plin de nutrienți și sățios.

Dacă faci exerciții în prezent, îți poți continua programul alături de noi. Dacă NU faci exerciții în prezent, poți începe să faci exerciții după aproximativ 4 săptămâni de program, dar monitorizează-ți pierderea în greutate pentru a determina dacă exercițiul are vreun impact.

Dacă ești deja în formă și obișnuiești să faci exerciții regulate, poți continua la același nivel, dar reține că este posibil să ai o scurtă reducere a rezistenței până când te adaptezi la grăsime, ceea ce poate dura până la o lună. Exercițiile intense provoacă inflamație și retenție de apă în organism, astfel încât pot avea efect asupra pierderii în greutate.

Sigur. Strategia Nutritionala Metabolică funcționează și pentru vegetarieni și vegani, cu doar câteva variante simple care sunt acoperite în planul alimentar, inclusiv câteva exemple de planuri de masă și rețete concepute special.

Nu, scopul este să îţi uşurăm viaţa, nu să o complicăm. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetăm în reţete stricte, pentru că vrem să te ajutăm să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program.

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz.

Există o mare varietate de opțiuni de proteine pentru vegetarieni și vegani, inclusiv tempeh, natto, o mare varietate de nuci și semințe, spirulina și unele suplimente aprobate. Dacă ești vegetarian și mănânci fructe de mare, există o varietate generoasă de opțiuni de fructe de mare disponibile ca sursă de proteine.

Rezultatele de pierdere în greutate pentru vegetarieni și vegani ar trebui să fie similare cu cei care mănâncă carne, de fapt avem un număr mare de vegani și vegetarieni în programul nostru și au rezultate uimitoare de scădere în greutate. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că programul folosește o metodă unică de ciclism alimentar pentru a ajuta vegetarienii și veganii să piardă în greutate, optimizând în același timp sănătatea.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Mentalitate

Hipnoza este o stare naturală de relaxare profundă a minții și corpului, similară cu momentele de „pilot automat” din viața de zi cu zi, care permite accesul la niveluri mai profunde ale conștientului. În contextul terapeutic, hipnoza este utilizată ca instrument pentru accesarea resurselor interioare și pentru a sprijini procesul de vindecare și transformare personală. În această stare, atenția este focalizată, iar mintea subconștientă devine receptivă la noi sugestii, facilitând schimbări profunde de comportament și gândire. Chiar și în timpul hipnozei, rămâi conștient(ă), permițând reconfigurarea convingerilor limitative într-un mod ușor și fără efort.

Re-modelarea mentală este echivalentul unui antrenament de fitness pentru creier, ajutând la depășirea limitelor personale și eliminarea obstacolelor din viață. Practica zilnică de 15-20 de minute a sesiunilor audio de re-modelare mentală contribuie la modificarea automată a comportamentului alimentar, fără efort conștient, și promovează dezvoltarea de noi abilități bazate pe neuroplasticitate și ultimele cercetări în domeniul funcționării creierului.

Rețelele neuronale sunt formate din neuroni, celulele creierului care comunică prin semnale electrice, ajutând la procesarea informațiilor. Crearea unei rețele neuronale poate avea loc rapid, prin repetiții. De exemplu, tendința naturală a creierului de a asocia zahărul cu o sursă rapidă de energie contribuie la supraviețuire, fiind o informație pre-programată în ADN-ul nostru. Pentru a modifica aceste rețele și a schimba comportamente automate, precum pofta de dulce, este important să înțelegem cum și când s-au format, astfel încât să putem interveni și rescrie aceste tipare.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce. Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor. Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce.

Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor.

Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

echipa Psiho-Dieta

Echipa ta de experți, pregătită să te ghideze.

Anca Alungulesei

Autoare si Creatoare a Psiho-Dietei
Terapeut in nutritie si Hipnoterapeut

Ioana Alan

Manager Custumer Suport și Mentor în Psiho-Dietă

Camelia Banuță

Medic Specialist Diabetolog
Nutriției si Boli Metabolice

Mariana Sîrbu

Psihologul Programului
Mentor în Psiho-Dietă

Ai găsit piesa lipsă din puzzle-ul slăbitului? 🧠
Dacă nu, sunt aici să te ajut 💜

E-Book Gratuit