Acces Platformă

Programe de grup Psiho-Dieta

Hipno-Dieta

În program focusul este pe identificarea și repararea cauzelor mentale și emoționale ale greutății și ale comportamentului alimentar, nu pe Strategia Nutrițională Metabolică. Primești acces instant la platforma digitală a programului.

Bonus inclus: 12 sesiuni live de mentorat-grup cu Anca.

3.500 LEI x 3 luni

6 plăți lunare: 10.500 lei.

Alegerea plății în rate presupune debitarea recurentă a cardului de pe care faci plata cu suma de 3.500 lei. După achitarea primei rate în următoarele 5 luni se vor debita automat, la aceeași dată, celelalte 3 rate.

Scopul Programului

Tipul Programului

Beneficiile Programului

Ce primești în Program

Bonusuri incluse

Extra Bonusuri în valoare de 1.900 lei. Valabil la plata integrală a pachetului.

Programul nu include

Psiho-Dieta este un Accelerator în procesul de slăbire.

Psiho-Dieta este unica metodă integrativă de slăbit care combină Terapia Nutrițională Metabolică cu Remodelarea Mentală.

Urmând programul nostru îți oferi șansa unică de a ieși din ciclul frustrant al dietelor temporare și a începe o transformare autentică și durabilă, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional.

Psiho-Dieta generează rezultate rapide de scădere în greutate și modificări profunde de comportament alimentar deoarece, instrumentele informațiile și tehnicile pe care înveți să le folosești lucrează la nivel profund de schimbare a mentalității și a percepției pe care mintea o are față de mâncare, corp și greutate.

Acest program este creat și ghidat prin intermediul videourilor din platformă de către Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit. În paralel, Anca îți va fi mentor în sesiunile de mentorat-grup ce au loc săptămânal.

3.500 LEI x 6 luni

6 plăți lunare: 10.500 lei.

Prezentare platformă Psiho-Dieta

Ei s-au eliberat de "Închisoarea kilogramelor"​

și au ars până acum o cantitate mare de grăsime. Și procesul lor continuă…

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Cristina Coman

-26 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Ionel Croitoru

-35 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Alina Kuhar

-22 Kilograme

După 12 săptămâni de psiho-dietă

Bianca Mardare

-21 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Valentina Udrea

-8 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Adriana Neagoș

-8 Kilograme

Psiho-Dieta - metoda integrativă de slăbit

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Organizare

Programul se desfășoară online și vei fi ghidat/ă în platforma video, pas cu pas de către Anca. Informația din platformă se deschide progresiv, pe măsură ce avansezi în program. Structura programului este creată astfel încât să o poți parcurge în ritmul tău.

Primești acces instantaneu, din momentul în care comanda ta este validată.

Modalitatea de plată este cu cardul, printr-o printr-un procesator de plăți securizate. 

Sigur. Se poate achita atât integral cât și în rate.

Avantajul plății integrale este că beneficiezi de o reducere de 600 de lei la valoarea programului.

Totodată, la plata integrală a pachetului primești ca bonus acces gratuit la 4 cursuri în valoare de 1.900 lei.

Da. Indiferent de locul în care te afli pe glob, poți urma acest program. Există deja persoane din Canada, Elveția, SUA, Anglia, Germania, etc. care urmează programul din confortul casei lor.

Ai conexiune la internet? Atunci ai acces la programul de slăbit Psiho-Dieta.

Înțelegem că poate fi dificil să navighezi pe anumite platforme online însă, platforma noastră este intuitivă și ușor de folosit. 

Crearea contului în platformă se va face automat, o dată cu achiziția pachetului. Tot ceea ce ai de făcut este să-ți setezi o parolă și vei avea acces instantaneu la toate informațiile din program. În plus, noi suntem aici ca să-ți oferim asistență și suport pas cu pas pe parcursul întregului proces.

Atunci când nu poți participa la sesiunile live de mentorat, vei pute urmări înregistrarea în platforma, imediat după încheierea sesiunii live.

Ai la dispoziție 30 de zile să urmărești fiecare înregistrare.

Da. Vei avea acces la sesiunile LIVE de mentorat-grup. Acestea se desfășoară săptămânal.

În total beneficiezi de 24 de sesiuni live cu Mentorul programului.

În sesiunile de mentorat ai ocazia să întrebi și să primești claritate legat de orice aspect ține de parcursul tău în program. Nu vei parcurge programul singur/ă ci ghidat/ă de mentorul programului.

Cele 5 sesiuni de hipnoterapie 1 la 1 cu Anca se desfășoară online. După înscrierea în program, se vor programa toate sesiunile 1 la 1, astfel încât să știi exact când au loc. 

Vei primi din partea noastră toate informațiile despre asta.

Dacă îți dorești să înțelegi care este legătura între minte și greutatea actuală, să înveți pas cu pas cum să revii în controlul greutății și al alegerilor alimentare sau să afli de ce nu ai reușit să îți menții kilogramele după o dietă strictă, atunci acest program este categoric pentru tine. 

Astfel, mâncarea nu-ți va mai controla greutatea dar mai ales viața.

În cadrul programului vei dobândi o perspectivă diferită asupra mecanismului care stă în spatele greutății și a comportamentului tău alimentar iar asta te va ajuta să treci la un alt nivel de înțelegere a problemei kilogramelor în exces.

Pe parcursul programului și cu ajutorul sesiunilor de hipnoterapie vom identifica cauza reală a greutății și a  comportamentului alimentar și vom rescrie cu ajutorul hipnozei convingerile limitative depre mâncare, corp și greutate.

Astfel, vei obține rezultate rapide, vizibile și de durată.

Nu. Acest program nu include și partea de alimentație. In cadrul lui lucrăm doar pe identificarea cauzelor emoționale și a tiparelor mentale care stau în spatele unei greutăți mai mari și a  unui comportament alimentar dezechilibrat. Și apoi pe reechilibrarea lor la nivel de percepție mentală.

Sigur. Accesul la Strategia Nutrițională Metabolică se poate achiziționa oricând pe parcursul programului Hipno-Dieta.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Mentalitate

Hipnoza este o stare naturală de relaxare profundă a minții și corpului, similară cu momentele de „pilot automat” din viața de zi cu zi, care permite accesul la niveluri mai profunde ale conștientului. În contextul terapeutic, hipnoza este utilizată ca instrument pentru accesarea resurselor interioare și pentru a sprijini procesul de vindecare și transformare personală. În această stare, atenția este focalizată, iar mintea subconștientă devine receptivă la noi sugestii, facilitând schimbări profunde de comportament și gândire. Chiar și în timpul hipnozei, rămâi conștient(ă), permițând reconfigurarea convingerilor limitative într-un mod ușor și fără efort.

Re-modelarea mentală este echivalentul unui antrenament de fitness pentru creier, ajutând la depășirea limitelor personale și eliminarea obstacolelor din viață. Practica zilnică de 15-20 de minute a sesiunilor audio de re-modelare mentală contribuie la modificarea automată a comportamentului alimentar, fără efort conștient, și promovează dezvoltarea de noi abilități bazate pe neuroplasticitate și ultimele cercetări în domeniul funcționării creierului.

Rețelele neuronale sunt formate din neuroni, celulele creierului care comunică prin semnale electrice, ajutând la procesarea informațiilor. Crearea unei rețele neuronale poate avea loc rapid, prin repetiții. De exemplu, tendința naturală a creierului de a asocia zahărul cu o sursă rapidă de energie contribuie la supraviețuire, fiind o informație pre-programată în ADN-ul nostru. Pentru a modifica aceste rețele și a schimba comportamente automate, precum pofta de dulce, este important să înțelegem cum și când s-au format, astfel încât să putem interveni și rescrie aceste tipare.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce. Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor. Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce.

Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor.

Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

echipa Psiho-Dieta

Echipa ta de experți, pregătită să te ghideze.

Anca Alungulesei

Autoare si Creatoare a Psiho-Dietei
Terapeut in nutritie si Hipnoterapeut

Ioana Alan

Manager Custumer Suport și Mentor în Psiho-Dietă

Camelia Banuță

Medic Specialist Diabetolog
Nutriției si Boli Metabolice

Mariana Sîrbu

Psihologul Programului
Mentor în Psiho-Dietă

Ai găsit piesa lipsă din puzzle-ul slăbitului? 🧠
Dacă nu, sunt aici să te ajut 💜

E-Book Gratuit