Acces Platformă

Programe de grup Psiho-Dieta

Slim & Healthy

Program de Slăbire și Menținere pentru persoane clinic sănătoase. Primești acces instant la platforma digitală a programului.

Bonus inclus: 24 de sesiuni live de mentorat-grup cu Mentor dedicat.

750 LEI x 6 luni

6 plăți lunare: 4.500 lei.

Alegerea plății în rate presupune debitarea recurentă a cardului de pe care faci plata cu suma de 750 lei. După achitarea primei rate în următoarele 5 luni se vor debita automat, la aceeași dată, celelalte 5 rate.

Scopul Programului

Tipul Programului

Beneficiile Programului

Ce primești în Program

Bonusuri incluse

Programul nu include

Psiho-Dieta este un Accelerator în procesul de slăbire.

Psiho-Dieta este unica metodă integrativă de slăbit care combină Terapia Nutrițională Metabolică cu Remodelarea Mentală.

Urmând programul nostru îți oferi șansa unică de a ieși din ciclul frustrant al dietelor temporare și a începe o transformare autentică și durabilă, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional.

Psiho-Dieta generează rezultate rapide de scădere în greutate și modificări profunde de comportament alimentar deoarece, instrumentele informațiile și tehnicile pe care înveți să le folosești lucrează la nivel profund de schimbare a mentalității și a percepției pe care mintea o are față de mâncare, corp și greutate.

Acest program este creat și ghidat prin intermediul videourilor din platformă de către Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit. În paralel, Mentorul Programului te va ghida live, prin sesiuni de mentorat-grup ce au loc săptămânal.

750 LEI x 6 luni

6 plăți lunare: 4.500 lei.

Prezentare platformă Psiho-Dieta

Garanție Psiho-Dieta

GARANȚIA
SATISFACȚIEI 100%

Dacă în 7 zile ajungi la concluzia că nu te potrivești cu programul primești GARANTAT banii înapoi! 

Fără nici un risc.

Știm cu certitudine ce rezultate produce acest program în viața celor care-l urmează. Și nu doar în ceea ce privește slabirea pe cantar, ci în schimbarea definitivă a comportamentului alimentar și a stilului de viață.

Și pentru că știm asta, îți oferim GARANȚIA de 7 ZILE.

Intri în program, urmărești materialele video din primele 7 zile și dacă ajungi la concluzia că programul nu ți se potrivește noi îți returnăm suma achitată.

Ei s-au eliberat de "Închisoarea kilogramelor"​

și au ars până acum o cantitate mare de grăsime. Și procesul lor continuă…

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Cristina Coman

-26 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Ionel Croitoru

-35 Kilograme

După 16 săptămâni de psiho-dietă

Alina Kuhar

-22 Kilograme

După 12 săptămâni de psiho-dietă

Bianca Mardare

-21 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Valentina Udrea

-8 Kilograme

După 8 săptămâni de psiho-dietă

Adriana Neagoș

-8 Kilograme

Psiho-Dieta - metoda integrativă de slăbit

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Organizare

Programul se desfășoară exclusiv online și vei fi ghidat(ă), pas cu pas, de către Anca, în platforma programului. Informația din platformă se deschide progresiv, pe măsură ce avansezi în program. Structura programului este creată în așa fel încât să o parcurgi în ritmul tău. 

Începi programul imediat ce comanda ta este validată.

Modalitatea de plata este prin intermediul cardului, având două opțiuni disponibile: plata integrală sau plata în rate.

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit(ă) acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor.

Ai internet? Atunci ai program de slăbit.

Înțelegem că poate fi dificil să navighezi pe unele platforme online, însă platforma noastră este ușor de folosit și intuitivă, astfel încât să poți găsi rapid și ușor tot ceea ce cauți.

Crearea contului se face automat odată cu achiziția. Tot ce trebuie să faci este să îți setezi o parolă și vei avea acces instantaneu la toate informațiile noastre. În plus, suntem aici pentru a oferi asistență sau clarificări pe parcursul procesului.

Dacă nu poți participa la sesiunile live de mentorat, poți urmări înregistrarea acestora în platforma pe care lucrăm.

Dacă îți dorești să înțelegi legătura dintre minte și greutatea actuală, să înveți pas cu pas cum să revii în controlul greutății corporale și a alegerilor alimentare sau să afli de ce nu ai reușit să menții kilogramele după o dietă strictă, atunci acest program este categoric pentru tine.

Astfel, mâncarea nu îți va mai controla greutatea, dar mai ales viața.

În cadrul acestui program vei dobândi o perspectivă nouă asupra mecanismului care stă în spatele greutății și a comportamentului tău alimentar, iar asta te va ajută să treci la un alt nivel de înțelegere a problemei kilogramelor în exces.

După ce vei identifica cauza reală a grăsimii acumulate, vei rescrie cu ajutorul hipnozei convingerile limitative legate de mâncare, corp și greutate.

Astfel, vei obtine rezultate vizibile și de durată.

Ne dorim să rămânem alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos. Scopul celor 6 luni de program este să te învăţăm să nu mai ai nevoie de noi. Sună contra-productiv, dar scopul nostru este să te ajutăm să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program. Însă, dacă îţi place să stăm cu ochii pe tine încontinuu şi nu rămâi singur(ă) când mai ai încă 10, 15 sau chiar 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse.

Odată ce ți-ai atins greutatea țintă, sărbătorește! Și apoi poți intra în faza de întreținere. Poți descărca planul 1-1-1, care este conceput pentru întreținere pe termen lung.

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Noi avem răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine.

Indiferent de nevoia pe care o ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1.

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Alimentație

Este important să știi faptul că acest program nu este depre ÎNFOMETARE. Ci despre a mânca gustos, plin de nutrienți și sățios.

Dacă faci exerciții în prezent, îți poți continua programul alături de noi. Dacă NU faci exerciții în prezent, poți începe să faci exerciții după aproximativ 4 săptămâni de program, dar monitorizează-ți pierderea în greutate pentru a determina dacă exercițiul are vreun impact.

Dacă ești deja în formă și obișnuiești să faci exerciții regulate, poți continua la același nivel, dar reține că este posibil să ai o scurtă reducere a rezistenței până când te adaptezi la grăsime, ceea ce poate dura până la o lună. Exercițiile intense provoacă inflamație și retenție de apă în organism, astfel încât pot avea efect asupra pierderii în greutate.

Sigur. Strategia Nutritionala Metabolică funcționează și pentru vegetarieni și vegani, cu doar câteva variante simple care sunt acoperite în planul alimentar, inclusiv câteva exemple de planuri de masă și rețete concepute special.

Nu, scopul este să îţi uşurăm viaţa, nu să o complicăm. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetăm în reţete stricte, pentru că vrem să te ajutăm să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program.

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz.

Există o mare varietate de opțiuni de proteine pentru vegetarieni și vegani, inclusiv tempeh, natto, o mare varietate de nuci și semințe, spirulina și unele suplimente aprobate. Dacă ești vegetarian și mănânci fructe de mare, există o varietate generoasă de opțiuni de fructe de mare disponibile ca sursă de proteine.

Rezultatele de pierdere în greutate pentru vegetarieni și vegani ar trebui să fie similare cu cei care mănâncă carne, de fapt avem un număr mare de vegani și vegetarieni în programul nostru și au rezultate uimitoare de scădere în greutate. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că programul folosește o metodă unică de ciclism alimentar pentru a ajuta vegetarienii și veganii să piardă în greutate, optimizând în același timp sănătatea.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Mentalitate

Hipnoza este o stare naturală de relaxare profundă a minții și corpului, similară cu momentele de „pilot automat” din viața de zi cu zi, care permite accesul la niveluri mai profunde ale conștientului. În contextul terapeutic, hipnoza este utilizată ca instrument pentru accesarea resurselor interioare și pentru a sprijini procesul de vindecare și transformare personală. În această stare, atenția este focalizată, iar mintea subconștientă devine receptivă la noi sugestii, facilitând schimbări profunde de comportament și gândire. Chiar și în timpul hipnozei, rămâi conștient(ă), permițând reconfigurarea convingerilor limitative într-un mod ușor și fără efort.

Re-modelarea mentală este echivalentul unui antrenament de fitness pentru creier, ajutând la depășirea limitelor personale și eliminarea obstacolelor din viață. Practica zilnică de 15-20 de minute a sesiunilor audio de re-modelare mentală contribuie la modificarea automată a comportamentului alimentar, fără efort conștient, și promovează dezvoltarea de noi abilități bazate pe neuroplasticitate și ultimele cercetări în domeniul funcționării creierului.

Rețelele neuronale sunt formate din neuroni, celulele creierului care comunică prin semnale electrice, ajutând la procesarea informațiilor. Crearea unei rețele neuronale poate avea loc rapid, prin repetiții. De exemplu, tendința naturală a creierului de a asocia zahărul cu o sursă rapidă de energie contribuie la supraviețuire, fiind o informație pre-programată în ADN-ul nostru. Pentru a modifica aceste rețele și a schimba comportamente automate, precum pofta de dulce, este important să înțelegem cum și când s-au format, astfel încât să putem interveni și rescrie aceste tipare.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce. Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor. Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce.

Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor.

Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

echipa Psiho-Dieta

Echipa ta de experți, pregătită să te ghideze.

Anca Alungulesei

Autoare si Creatoare a Psiho-Dietei
Terapeut in nutritie si Hipnoterapeut

Ioana Alan

Manager Custumer Suport și Mentor în Psiho-Dietă

Camelia Banuță

Medic Specialist Diabetolog
Nutriției si Boli Metabolice

Mariana Sîrbu

Psihologul Programului
Mentor în Psiho-Dietă

Ai găsit piesa lipsă din puzzle-ul slăbitului? 🧠
Dacă nu, sunt aici să te ajut 💜

E-Book Gratuit