Telefon:

Politica de returnare

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA PRODUSE

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

SC CURSURI RAW VEGAN SRL va inapoia contravaloarea comenzii in maxim 30 (treizeci de zile) de la primirea produsului returnat. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: intact si nefolosit (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare si doar in cazul contractelor la distanta ( orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a multor mijloace de comunicare la distanta, panala si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul).

Procedura de returnare categoria PRODUSE

Exercitarea dreptului de retragere: Consumatorul informeaza SC CURSURI RAW VEGAN SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe e-mail: hello@anca-alungulesei.ro. Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin SC CURSURI RAW VEGAN SRL: Rambursarea sumelor primite ca plata mai putin costul transportului care va fi suportat de catre client. Rambursarea sumelor se va face prin transfer in contul bancar transmis neechivoc de consumator.

Obligatiile care revin consumatorului: Produsele sunt inmanateSC CURSURI RAW VEGAN SRL personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare (transport). 

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri:

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produs in colet deteriorat.Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomand sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Solicitarile de retur se notifica pe adresa de mail hello@anca-alungulesei.ro sau prin prezentarea la sediul SC CURSURI RAW VEGAN SRL cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului. Returnarea produselor la sediulSC CURSURI RAW VEGAN SRL se poate face de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 15:00.

POLITICA DE RETURNARE CATEGORIA SERVCII

Mai jos aveti Politica de Anulare a unei comenzi de servicii.

Anularea comenzii: servicii

 1. Anularea SERVICIILOR se poate efectua pana in momentul livrarii serviciului achizitionat.
 2. Dupa livarea serviciilor achizitionate, comanda nu mai poate fi anulata.
 3. Orice anulare tardiva a unei comenzi se va taxa cu intreaga valoare a respectivei comenzi.
 4. In cazul in care anularea unei comenzi se face inaintea termenului mentionat, veti putea alege intre returnarea contravalorii comenzii sau convertirea sumei platite intr-un credit pe care il veti putea utiliza ulterior pentru un nou program.
 5. Regret ca nu voi putea rambursa contravaloarea comenzii sau convertirea acesteia intr-un credit viitor in cazul anularii comenzii dupa data limita.
 6. Anulare unei comenzi se poate face telefonic la nr. afisat pe site sau printr-un e-mail la adresa: hello@anca-alungulesei.ro.

Anularea comenzii de servicii, care se incadreaza in conditiile de mai sus, duce la ramburarea contravalorii comenzii. Plata se va face de catreSC CURSURI RAW VEGAN SRL. catre client in maxim 30 (treizeci de zile) de la primirea notificarii de anulare. Suma inapoiata difera in functie de momentul anularii comenzii:

 • daca comanda s-a anulat integral, inainte de ca serviciul sa fie livrat, SC CURSURI RAW VEGAN SRL va achita integral valoarea comenzii.
 • daca comanda s-a anulat in timpul desfasurarii serviciului. rambursarea sumei nu mai este posibila.

Rambursarea: 

Este responsabilitatea Dvs. sa cititi cu atentie descrierea fiecarui serviciu prezentat pe site.

Conditii generale:

1.  Anca Alungulesei, in calitate de terapeut in terapii complementare si tehnician nutritionist, ofera pe site-ul www.anca-alungulesei.ro consiliere nutritionala dar nu actioneaza in calitate de medic nutritionist, nu practica medicina si nu este licentiat sa ofere recomandari medicale. Angajatii si/sau staff-ul CURSURI RAW VEGAN nu pot diagnostica sau oferi ajutor medical. Orice informatie de pe site-ul www.anca-alungulesei.ro nu poate fi interpretata ca substituient pentru evaluare medicala sau tratament.

 

Copyright © 2013 - 2022 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings