MARATON LIVE ONLINE - 27 octombrie, 09:00 - 18:00

Fundamentele
Subconștiente ale Greutății și ale
Comportamentului Alimentar

Acest maraton live de 9 ore reprezintă fundamentul metodei integrative de slăbit, Psiho-Dieta. Unica metodă de dezvoltare personală din Romania care a integrat hipnoza ca instrument de re-modelare mentală a rețelelor neuronale deja create în relația cu greutatea, corpul și mâncarea. Scopul este de a obține rezultate accelerate în procesul de slăbire prin schimbarea definitivă a comportamentului alimentar.

Invită-i pe cei dragi alături de tine! Beneficiază de ofertele speciale concepute pentru voi.

METODA psiho-dieta

Înțelegerea greutății este adevărata putere!

Acesta nu este doar un curs de predare în care eu vorbesc și tu asiști.
Sunt 9 ore live în care te însoțesc activ în propria ta călătorie de descoperire legată de greutate și comportament alimentar.
Iar tu vei lucra activ.

Cu toții ne dorim rezultate rapide atunci când vine vorba despre greutate. Și toate dietele din lume îți promit asta! Însă, nicio dietă inventată până acum, nu te-a condus peste noapte la greutatea visată de tine. Și nici o dietă n-a venit cu promisiunea că, după ce o vei abandona, tu te vei menține acolo! 

Așadar, te afli de fapt într-o cursă a hamsterului. Ajungi de fiecare dată în același punct. Și istoria se repetă. Iar vinovăția și, totodată rușinea că nu reușești să ajungi la greutatea optimă crește. Si frica se amplifică. Și nici starea de sănătate nu stă pe loc, nu-i așa?

Toate astea se întâmplă pentru că, de fapt, tu trăiești într-un TIPAR. Un tipar al greutății și al comportamentului alimentar. 

Ca să ajungi acolo unde-ți dorești, calea nu este să începi încă o dietă ci să înțelegi cu adevărat TIPARUL SUBCONȘTIENT în care funcționezi deja. Și abia apoi poți să-l schimbi.

Am dezvoltat acest maraton de o zi pentru a te ajuta să obții cu ajutorul hipnozei un alt nivel de înțelegere a problemei cu care te confrunți. Apoi  creștem accelerat capacitatea de a acționa în vederea obiectivelor tale legate de greutate. 

În cadrul acestui Maraton explorăm și aprofundăm cei 3 piloni ai metodei – Relația cu mâncarea, Relația cu corpul, Relația cu greutatea. Lucrăm aplicat, individual și în grup, pe fiecare pilon.  Astfel, în doar 9 ore, vei ajunge la o înțelegere profundă a problemei greutății și te vei bucura deja de rezultate rapide.

Ințelegerea este adevărata PUTERE!

Ce trebuie să știi ?

1. Cum ai fost programat - programarea inițială

Reprezintă bagajul de supraviețuire cu care ai venit echipată încă de la naștere, iar creierul tău va face orice (și face) ca să te ajute să supraviețuiești că specie. În orice condiții!

2. Cum ai fost condiționată de mediu - condiționare ulterioară

Reprezintă felul în care ai fost condiționată, în trecut, de către cei din jurul tău (parinți, bunici și mediul în care ai crescut) să iei anumite decizii despre tine. Toate aceste informații subconstiente te țin blocată acum, la vârsta adultă, la o greutate mai mare decât iți dorești.

3. Cum ai devenit - devenire personală

Reprezintă ceea ce ai devenit tu până la vârstă adultă, având la bază programarea inițială, condiționarea ulterioară la care se adaugă auto-condiționarea ta personală.

Dacă te întrebi unde găsești toate aceste informații, răspunsul este unul singur:
în MINTEA SUBCONȘTIENTĂ sau MINTEA CARE SIMTE.

Ieși din mentalitatea de victimă și avansează la mentalitatea de asumare a responsabilității propriei greutăți!

Greutatea prea mare nu este vina ta. Însă este responsabilitatea ta!

Prin intermediul hipnozei dezvoltăm puterea de a accesa mintea subconștientă.
Apoi, reprogramăm instant retelele neuronale create în timp legate de mâncare, corp și greutate.

1

Dacă alegi să rămâi în Mentalitatea de Victimă a propriei greutăți- în care viață ți se întâmplă și implicit greutatea și comportamentul alimentar ți se întâmplă. Toți ceilalti sunt vinovați pentru faptul că tu nu reușești.

Nu ai nicio putere să produci schimbarea!

Dacă alegi să avansezi la Mentalitatea de Asumare a Responsabilității Propriei Greutăți – Atunci când înțelegi și accepți faptul că ai contribuit (fără să știi) la co-crearea propriei greutăți. Trebuie doar să înțelegi cum!

Abia aici PUTEREA de a schimba este la tine!

2

Investește o ZI în tine.

Te ajut să îți schimbi definitiv, la nivel de subconștient, perspectiva legată de mâncare, corp și greutate.
Transformarea ta începe acum. Nu mai amâna!

Înscrierile se pot face pana pe 26.10.2023 ora 18:00

Zile
Ore
Minute
Secunde

Care este piesa LIPSă din manualele clasice de nutriție?

Pe parcursul celor peste 10 de ani de experiență.

Cu peste 10.000 de ședințe 1 la 1 de terapie în nutriție în care am ajutat peste 2000 de femei. 

Am identificat modalitatea prin care se formează:

Cursul “Fundamentele subconștiente ale greutății și comportamentului alimentar” face exact ceea ce promite.

Așază o fundație sănătoasă despre greutate, văzută dintr-o cu totul altă perspectivă.

Ce pot să-ți promit este că, după 9 ore de maraton, vei pleca complet schimbată. Deoarece acest curs intensiv îți schimbă definitiv perspectiva legată de mâncare, corp și greutate. Și, cine știe? Poate după 9 ore vei privi și viața un pic altfel.

Noua perspectivă despre care îți vorbesc este aceea în care TU să ieși din mentalitatea de victimă a greutății, în care totul ți se întâmplă (inclusiv greutatea prea mare) și să intri în mentalitatea de asumare a responsabilității greutății. Diferența între cele două este că, atâta timp cât continui să joci rolul de victimă a greutății prea mari, de fapt nu ai nici o putere de schimbare.

Însă, când înțelegi “de ce” dar mai ales “cum” să-ți asumi responsabilitatea, descoperi că, este în puterea ta să produci schimbarea greutății. Doar în felul acesta poți să îți schimbi definitiv greutatea și comportamentul alimentar.

Timp de 9 ore vom lucra activ și intensiv pe cei trei piloni fundamentali ai metodei, cu scopul de a remodela mental conexiunile neuronale atât de bătătorite, legate de mâncare, corp și greutate și de a crea altele noi.

Pilonii Psiho-Dietei

I. Relația cu greutatea

Identificăm Convingerile Limitative
legate de greutate.

Rescriem și Instalăm
Noi Convingeri
la nivel
de Subconștient.

II. Relația cu corpul

Identificăm care este
relația cu corpul
la nivel
de Subconștient.

Rescriem și Rescriem
Convingerile Limitative
legate de propriul corp.

III. Relația cu mâncarea

Identificăm Convingerile
Limitative legate de mâncare
 
și alimentele sabotoare

Le schimbăm cu altele noi.

Relația cu greutatea

Cum s-a eliberat Ana de scutul de apărare?

Ana, în vârstă de 35 de ani, s-a confruntat cu o greutatea excesiva încă din copilărie. Toată viața a fost la dietă. De-a lungul timpului, a făcut tot ce i-a stat în putință să slăbească.

De la înfometare până la a mânca un singur aliment o perioadă îndelungată de timp.

Rezultatul? Blocaj pe greutate. Metabolism de ardere al surplusului de grăsime dat peste cap. Apetit excesiv. Și multă vinovăție și rușine că nu este în stare.

În ciuda tuturor eforturilor, Ana a simțit că toată viața ei a suferit din cauză că mereu a fost la o greutate mai mare decât și-a dorit.

Relația cu greutatea

Ce nu știa Ana despre Tiparul Greutății ei?

Faptul că a crescut într-un mediu familial nesigur și instabil – a avut parte de abuzuri fizice și verbale din partea tatălui ei – mintea ei a condus-o în acest tipar.

Toate experiențele din copilărie au făcut-o să trăiască cu o senzație de nesiguranță și vulnerabilitate constantă. Încă din copilărie, Ana a dezvoltat un obicei. Acela de a mânca excesiv.

În paralel, Ana “câștiga” și în greutate. Pentru ea, mâncarea era un mod de a-și crea o „barieră protectoare de grăsime” între ea și lumea din jur. În timp, mâncarea a devenit pentru ea o sursă de consolare și control.

De fapt, Ana trăia într-un TIPAR AL GREUTĂȚII.

La nivel de subconștient, mintea Anei a simțit că, atunci când ea câștigă în greutate, își poate proteja corpul de cei din jur și își poate controla singură viața.

Evident, până nu a înțeles că ea trăiește într-un tipar a cărei cauze se află în copilărie, ea nu înțelegea de ce se comporta în acest fel cu propriul ei corp. De ce se autosabota deși, ea își dorea din tot sufletul să scape de greutate. Tiparul în care se încadra Ana și din care funcționa pe greutate era Tiparul de Apărare, Control și Siguranță. Toate aceste informații Ana le-a înțeles prin sesiunile de hipnoză la care a participat în cadrul programului. 

La nivel conștient – Ana vedea doar dezavantajele greutății.

La nivel subconștient – Ana a avut numeroase beneficii din greutatea ei mare.

Ana se simțea mai protejată și mai în siguranță atunci când avea această „barieră de grăsime” care o izola de lumea exterioară. Ea simțea o anumită siguranță emoțională atunci când mânca excesiv. Mâncarea devenea o modalitate de a face față stresului și anxietății sale. Ana se simțea mai protejată și mai în siguranță atunci când avea această „barieră de grăsime” care o izola de lumea exterioară.

Pe plan mental, Ana se simțea mai puternică și mai capabilă să facă față provocărilor vieții, fiind mare și puternică. Iar mâncarea era doar o modalitate de a-și păstra acest control și de a se simți mai încrezătoare în sine. Din punct de vedere comportamental și fizic, Ana se izola de relațiile intime și de intimitatea sexuală. Acest lucru ducea la evitarea relațiilor de cuplu sau la dezvoltarea unui comportament defensiv în ceea ce privește intimitatea. Ea folosea greutatea ca o „barieră fizică” pentru a ține oamenii la distanță și pentru a-și proteja inima.

Aplicând pașii și instrumentele din Psiho-Dieta, Ana a înțeles care este cauza reală a greutății mari, care este tiparul greutății din care a funcționat până acum. Și, abia apoi, a reechilibrat și rescris tiparul, oferindu-i minții ei noi perspective, integrând modalități mai sănătoase de a face față sentimentelor de nesiguranță și vulnerabilitate. Acest lucru a implicat o înțelegere profundă a problemei cu care se confrunta și lucru intensiv cu ea însăși. A învățat cum să lucreze activ cu mintea ei și a rescris, la nivel de subconștient, convingerile legate de greutate. Convingeri care, până la vârsta de 35 de ani, au ținut-o blocată în acel tipar ca să o protejeze.

În scurt timp ea a dezvoltat abilități de reglare emoțională, și-a îmbunătățit relațiile personale și a văzut îmbunătățiri în gestionarea stresului și a anxietății în moduri care nu implică excesul de mâncare.

Prin rescrierea tiparului din care funcționa, Ana a obținut numeroase beneficii semnificative pe plan emoțional, mental și fizic, iar viața ei a devenit mai echilibrată și mai satisfăcătoare.

Cântarul Anei arată după 5 luni – 19 de kg.

Investește o ZI în tine.

Te ajut să îți schimbi definitiv, la nivel de subconștient, perspectiva legată de mâncare, corp și greutate.
Transformarea ta începe acum. Nu mai amâna!

Înscrierile se pot face pana pe 26.10.2023 ora 18:00

Zile
Ore
Minute
Secunde

Ce vei câștiga în doar o zi?

Ce spun câțiva din participanții
Programului Psiho -Dieta

Rulează videoul
Rulează videoul

Instrumente & Bonusuri Maraton

Instrumente utilizate

Bonusuri

După finalizarea maratonului Fundamentele subconștiente ale greutății și ale comportamentului alimentar vei pleca cu:

3 înregistrări audio hipnotice de re-modelare mentală – de ascultat după maraton, timp de 21 de zile, astfel încât lucrurile să se așeze cu usurință în subconștient;

O surpriză din partea Ancăi.

Investește o ZI în tine.

Te ajut să îți schimbi definitiv, la nivel de subconștient, perspectiva legată de mâncare, corp și greutate.
Transformarea ta începe acum. Nu mai amâna!

Înscrierile se pot face pana pe 26.10.2023 ora 18:00

Zile
Ore
Minute
Secunde

Program maraton

Cum se va desfășura ziua?

Ore desfășurare: 09:00-18:00

PARTEA 1: 09:00 – 10:00 – INTRODUCERE: Fundamentele greutatii si ale comportamentului alimentar. Premise

PARTEA 2: 10:00 – 12:00 – RELAȚIA CU MÂNCAREA (predare + sesiune hipnoză / de identificare și rescriere a convingerilor limitative)

PAUZA: 12:00 – 13:00

PARTEA 3: 13:00 -15:00 – RELAȚIA CU CORPUL predare + sesiune hipnoză / de identificare și rescriere a convingerilor limitative)

PAUZA: 15:00 – 15:30

PARTEA 4: 15:30 -17:30 – RELAȚIA CU GREUTATEA (ppredare + sesiune hipnoză / de identificare și rescriere a convingerilor limitative)

ÎNCHEIERE: Q&A: 17:30-18:00

Întrebări frecvente

La finalul acestui maraton aplicat vei înțelege care sunt fundamentele subconștiente ale greutății și ale comportamentului alimentar.

Vei afla concret de ce, până acum, ai fost predispusă să faci anumite alegeri nesănătoase în defavoarea celor sănătoase.

Știm prea bine că teoria nu aduce schimbare. Însă înțelegerea profundă DA.
Iar mai apoi, după ce ai înțeles ce anume te-a blocat până acum, vom trece la ACȚIUNE.

Prin sesiuni de regresie hipnotică, vom scoate la iveală tipare mentale legate de mâncare, corp și greutate care sunt stocate în mintea ta subconștientă.

Apoi reprogramăm INSTANT rețelele neuronale legate de relația cu mâncarea, corpul și greutatea.

Acest maraton nu este unul teoretic. A fost gândit special astfel încât în doar 9 ore tu să ai parte de rezultate accelerate.

Pentru că vom lucra aplicat și practic. Atât individual cât și în grup. Vom scoate și schimba definitiv convingerile legate de mâncare, corp și greutate care au ieșit la iveală.

La finalul celor 9 ore vei pleca cu aceste convingeri schimbate. Dar și cu instrumente folositoare pe mai departe.

Starea de hipnoză este starea undelor theta a creierului, adică o stare naturală de relaxare profundă în care intrăm automat de-a lungul zilei (când acționăm pe pilot automat – de ex. conducem mașina pe un traseu cunoscut, suntem absorbiți de un film sau admirăm un apus de soare).

Așadar, hipnoza reprezintă o stare de relaxare profundă atât a corpului, dar mai ales a minții noastre, în care ne simțim în siguranță și care are un enorm potențial pentru vindecare.

Scopul acestei stări este focalizarea atenţiei către anumite aspecte interioare, astfel încât mintea noastră conștientă (gânditoare) este oprită și mintea noastră inconștientă (emoțională) devine alertă. Și receptivă la noi sugestii.

Mintea subconștientă reprezintă o forță mai puternică și mai adânc înrădăcinată, mai instinctivă.
Această parte a creierului răspunde cu ușurință la noi sugestii, iar acest lucru produce instantaneu schimbări profunde și reprogramări la nivel de tipar mental și comportamental.

În timpul hipnozei tu rămâi conștient, însă, factorul critic al minții conștiente se dă un pic deoparte. Astfel putem accesa subconștientul pentru a re-modela convingeri limitative, producând astfel, schimbarea în profunzime. Ușor și fără efort!

Celulele creierului uman, numite neuroni, formează o rețea complexă, extrem de interconectată care își trimit semnale electrice între ele pentru a ajuta oamenii să proceseze informații.

La nivel de creier e nevoie de doar câteva repetiții astfel încât să se creeze o rețea neuronală.
De exemplu, când vine vorba despre dulce, în mod special, dulcele are un efect de miraj asupra creierului. De ce? Pentru că noi ne naștem programați cu această informație.

Adică suntem condiționați în timpul vieții să credem despre zahăr că reprezintă cea mai rapidă sursă de energie pe care corpul și creierul o pot obține instant. Și acest lucru ne asigură, de fapt, supraviețuirea.
Așadar, creierul nostru conține informație, în structura ADN. Și acolo unde el întâlnește, identifică, vede și simte că este zahăr și ne trimite pe pilot automat.
Pentru a ieși din acest pilot automat este nevoie să înțelegem când s-au format aceste rețele neuronale și apoi să le rescriem.

Analogia cu antrenamentul fizic muscular este ușor de înțeles pentru toată lumea.
La fel ca și antrenamentul fizic, re-modelarea mentală poate fi privită ca un “fitness” pentru creier, care-ți oferă posibilitatea de a depăși limitele și de a elimina obstacolele din propria viață.

Re-modelare mentală este aplicată cu succes în Psiho-Dieta.
Prin 15-20 de minute zilnic de ascultare a sesiunilor audio de re-modelare mentală, vei observa ca vei începe să îți modifici comportamentele în relația cu mâncarea. Fără să depui efort conștient.
Totodată vei învăța să dezvolți noi abilități, bazându-te pe ultimele descoperiri științifice despre funcționarea creierului și neuroplasticitatea cerebrală.

Convingerile limitative sunt ideile care rulează automat în mintea noastră și care ne filtrează realitatea.

Convingerile limitative precum “nu reușesc să slăbesc” “este greu să slăbesc” “iubesc dulcele și nu pot renunța la el” sunt credințe limitative pe care ni le-am format pe parcursul dezvoltării noastre. Prin copiere inconștientă de la cei din jur sau prin experiență directă.  

Convingerile limitative nu doar ne țin pe loc, dar ne trag și înapoi. Ele sunt cauza pentru care nu suntem așa cum ne-ar plăcea să fim, nu trăim viața pe care ne-o dorim și nu facem acțiunile la care visăm.

De aceea, este necesar să schimbăm aceste idei care ne ghidează, fără să ne dăm seama, viața și care de cele mai multe ori sunt simple proiecții ale minții noastre, diferite de realitate.

Nu putem schimba convingerile limitative legate de mâncare, corp și greutate, prin dietă!

Maratonul va dura 9 ore, va fi live și se va desfășura online. 

În partea introductivă vei primi informații aplicate despre valorile și Legile Universale și cum le poți utiliza în relația cu mâncarea, corpul și greutatea.

Vei înțelege de ce dietele ținute nu au avut succes-ul dorit și vei descoperi piesa crucială care ți-a lipsit până acum.

Ulterior, se vor aloca câte două ore fiecărei relații (cu mâncarea, corpul și greutatea) pentru a le putea aprofunda, dar și pentru a scoate la suprafață, prin sesiuni hipnotice, convingerile limitative care te-au sabotat până acum.

Astfel, tu vei putea primi toate informațiile valoroase, dar vei și lucra activ în confortul casei, savurând un ceai bun.

Tot ce este necesar din partea ta este să îți aloci 9 ore doar pentru tine, să fii deschisă, să te lași ghidată și să lucrezi activ (în camere online) cu partenerul tău de responsabilitate. 

La final va exista o sesiune de Q&A unde poți adresa orice întrebare sau nelămurire legată de temele aprofundate în ziua maratonului.

E-Book Gratuit