← înapoi la site

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Fundamentele
Alegerilor Alimentare

Pașii care îți arată CUM să transformi A ȘTI în A FACE

Prin conștientizare și înțelegere profundă rescriem #PrejudecățileMinții cu scopul de a anula alegerile alimentare inconștiente și a le transforma în alegeri alimentare conștiente.

Proiect de educație și învățare continuă care își propune sa exploreze prăpastia conceptuală dintre teoria nutrițională și practica de zi cu zi a alegerilor alimentare. 

Eliberează-te de Prejudecățile minții

Află care sunt Fundamente practice ale alegerilor alimentare.

Aliniază-le cu mecanismul automat care se declanșează în interiorul tău, ca reacție în fața mâncării.

Dacă nu întelegi mecanismul, nu ai cum să rezolvi reacția.

10+

Ani de experiență

100K+

Comunitate

10K+

Ședințe de 1 la 1

95%

Rata de succes

Capcana teoriei nutriționale se referă la dificultatea de a transpune cunoștințele teoretice despre nutriție în alegeri alimentare sănătoase și practice în viața de zi cu zi. Deși multe persoane pot avea acces la o cantitate vastă de informații despre ce ar trebui să mănânce pentru a fi sănătoși, adesea se regăsesc făcând alegeri alimentare care contravin acestor cunoștințe. Acest decalaj între teorie și practică poate avea mai multe cauze: Supraîncărcarea cu Informații, Percepții Greșite despre Sănătate, Lipsa Abilităților Practice, Factori Emoționali și Psihologici.

Capcana prejudecăților minții în contextul nutriției reflectă o luptă internă între ceea ce știm teoretic că este sănătos și ceea ce alegem să mâncăm efectiv, influențați de diverse prejudecăți și presupuneri. Aceste prejudecăți ne pot devia semnificativ de la obiectivele noastre nutriționale și pot fi clasificate în câteva categorii principale: Prejudecăți Cognitive și Percepția, Influența emoțională și Socială, Efectul Inerției și  al Neputinței Învățate.

Evenimente Live

Nu știi de unde să începi? Acesta este primul pas.

Participă la acest eveniment gratuit.

#PreJudecățileMinții

Înscrie-te ACUM

Cum să slăbești peste 20 kg în 6 luni. Introducere în Psiho-Dietă.

Înscrie-te ACUM

Terapia Nutrițională Metabolică cu care slăbești peste 20 de kg în 6 luni.

Evenimente Live

"Fundamentele alegerilor Alimentare".

Participă la unul din evenimentele noastre gratuite, ce au loc în zilele următoare.

#PreJudecățileMinții

Marți, 21 Mai

Cum să scapi de dependența de dulce.

Joi, 30 Mai

6 tipare de gândire care te blochează.

Joi, 11 Iunie

Slăbirea la menopauză.

Evenimentele pe care le organizăm gratuit au rol educativ iar scopul lor este acela de a schimba MENTALITĂȚI. Aceasta este forma de contribuție pe care noi o oferim celor care au obosit să testeze diete „minune” și care îți doresc altceva.

Participarea la evenimentele educative gratuite îți oferă oportunitatea de a-ți schimba mentalitatea despre mâncare, corp și greutate,  de a afla instrumentele noi care să te ajute să slăbești dar și ocazia de a beneficia din partea noastră de OFERTE SPECIALE la programul Psiho-Dieta.

Ofertele la program se primesc și sunt valabile doar în cadrul evenimentelor gratuite.

ELIBEREAZĂ-TE DE PREJUDECĂȚILE MINȚII​

Revoluționează modul în care te raportezi la mâncare.

Eliberează-te de #PrejudecățileMinții

Adesea, emoțiile noastre vor prevala asupra rațiunii atunci când vine vorba de mâncare. Aceasta nu înseamnă că rațiunea este fără putere, dar înțelegerea influenței emoțiilor ne poate ajuta să dezvoltăm strategii mai bune pentru gestionarea lor. De exemplu, dacă știm că tendința de a mânca din motive emoționale este puternică, putem să ne pregătim în avans prin păstrarea unor opțiuni sănătoase ușor accesibile sau prin dezvoltarea unor tehnici de gestionare a stresului care nu implică mâncarea.

Prin înțelegerea și lucrul cu mecanismele subconștiente, nu numai că ne putem îmbunătăți alegerile alimentare, dar putem și să creștem satisfacția și plăcerea pe care le găsim în mâncarea sănătoasă, aliniind în cele din urmă comportamentul nostru cu valorile și obiect

Puterea nu stă în calorii sau în combinații alimentare ci în capacitatea ta de a alege. 

ELIBEREAZĂ-TE DE PREJUDECĂȚILE MINȚII​

Ce ai de câștigat dacă participi la Evenimentele noastre Educative?

Scopul este să ne conectăm constant pentru a conștientiza și a ne educa reciproc în privința alegerilor alimentare și impactul lor asupra sănătății fizice, mentale și emoționale. Și facem facem acest lucru prin diseminarea informațiilor despre nutriție, neuroștiința apetitului, influența emoțiilor asupra alegerilor alimentare și cum prejudecățile culturale sau sociale influențează dieta noastră.

Evenimentele sunt susținute de Anca Alungulesei sau un membru al echipei Psiho-Dieta. Din când în când avem invitați experți care vor avea intervenții valoroase pe teme diferite. Ne vom concentra pe identificarea și înțelegerea prejudecăților mintale care ne influențează deciziile alimentare. Acest lucru presupune explorarea modului în care credințele noastre limitative, experiențele anterioare și stereotipurile culturale modelează preferințele și alegerile alimentare, precum și dezvoltarea de metode pentru a recunoaște și a contracara aceste influențe.

Unde-s mulți puterea crește. Așa și noi. Atunci când ne conectăm constant și suntem din ce in ce mai mulți, asta ne crește puterea de a absorbi informații noi și de a produce schimbarea. La nivel profund, nu doar declarativ.

Beneficiezi de discounturi si oferte speciale la programul de slabit Psiho-Dieta sau la alte Evenimente. Aceste oferte sunt valabile doar pentru membrii comunitatii.

sunt aici ca să te ajut, Și fac asta pentru că....

Anca Alungulesei.
Fondatoarea Proiectului

Aceasta este forma optimă prin care îți pun la dispoziție peste 10 ani de experiență dobândită în peste 10.000 de ședințe 1 la 1 cu peste 2000 de femei pe care le-am ajutat să slăbească ușor și fără efort.  Și am făcut asta fără să mă folosesc de număratul caloriilor sau de mersul la sală și fără să mă bazez exclusiv pe mâncare și combinații alimentare. 

De ce? Pentru că practica mi-a arătat faptul că, succesul în procesul de slăbire  stă în accesarea puterii pe care mintea inconștientă o deține asupra corpului și nu în combinații alimentare miraculoase sau sport făcut la extrem.  O dată identificată și rezolvată cauza greutății și a comportamentului alimentar de la rădăcină, nu mai tratăm efectul, printr-o simplă dietă.

Sunt Terapeut În Nutriție, Hipnoterapeut RTT, Practician de Medicină complementară, Speaker Motivațional și Autor al cărții premiate internațional „Sănătate la pahar”.

În programului creat de mine vei beneficia de ghidajul meu tip de 24 de săptămâni prin intermediul videourilor. Te voi purta pas cu pas prin plaforma de învătare astfel încât să aplici cu ușurință toți  pașii programului. Încă din primele 2 săptămâni vei observa că vei începe să slăbești ușor și fără să simți că depui efort. 

„Motivația mea personală este să ofer persoanelor cu care lucrez o călătorie cu adevărat unică. Iar asta vine dintr-o viziune cu totul diferită a ceea ce reprezintă procesul de slăbire.”

ELIBEREAZĂ-TE DE PREJUDECĂȚILE MINȚII​

Peste 20.000 de persoane au participat în 2023 la Evenimentele noastre educative.
Comunitatea noastră are 100.000 de persoane.

ELIBEREAZĂ-TE DE PREJUDECĂȚILE MINȚII​

Cui i se potrivesc aceste Evenimente?

Tuturor celor care….

ELIBEREAZĂ-TE DE PREJUDECĂȚILE MINȚII​

Cui nu i se potrivesc aceste Evenimente?

Indiferent cat de mult ne dorim noi să ajutăm cât mai multă lume să înțeleagă aceste mecanisme, știm că există persoane care încă trăiesc în #Prejudecatile Mintii

Însă, aceste prejudecăți se pot schimba doar prin EDUCAȚIE continuă.

ELIBEREAZĂ-TE DE PREJUDECĂȚILE MINȚII​

Întrebări frecvente - Organizare

Evenimentele sunt ONLINE. Doar cele care sunt fizice au menționat acest lucru.

Deoarece locurile sunt limitate, participarea este posibilă doar pe bază de înscriere în avans.

Totul este foarte simplu. Alegi evenimentul la care îți dorești să participi, completezi chestionarul si apoi vei primi, pe emailul tau, confirmarea înscrierii la eveniment.

În ziua evenimentului vei primi din partea noastră un reminder de participare, cu linkul de LIVE.

La ora evenimentului, apeși pe link si intri automat în camera virtuală.

Evenimentele sunt GRATUITE. Nu implică niciun cost.

Știm că oricând pot apărea situații neprevăzute, care ne dau programul peste cap.

Dacă ești înscrisă la unul din evenimentele noastre și ți se întamplă asta (neprevăzutul), ne-ar plăcea să ne anunți. Ca să nu ții locul altei persoane ocupat.

Dacă însă te înscrii și nu participi și nici nu ne anunți, nu te vei mai putea înscrie la evenimentele noastre următoare.

DA. Din când în când organizăm și evenimente fizice cu plată. Când va fi cazul, le anuntăm din timp, ca sa te poți înscrie.

Da, indiferent de locaţia ta, te poţi înscrie la evenimentele noastre online.  Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care participă la evenimentele noastre online. Ai internet? Atunci ai conexiune în direct cu noi.

echipa Psiho-Dieta

Echipa ta de experți, pregătită să te ghideze.

Anca Alungulesei

Autoare si Creatoare a Psiho-Dietei
Terapeut in nutritie si Hipnoterapeut

Ioana Alan

Manager Custumer Suport și Mentor în Psiho-Dietă

Camelia Banuță

Medic Specialist Diabetolog
Nutriției si Boli Metabolice

Mariana Sîrbu

Psihologul Programului
Mentor în Psiho-Dietă

Istoric

2018

Psiho-Dieta

Am creat PSIHO-DIETA, prima și unica metodă de dezvoltare personală din România, care integrează hipnoza ca instrument de re-modelare mentală a rețelelor neuronale deja create în relația cu greutatea, corpul și mâncarea. Metoda asigură o transformare de durată, ușoară și fără efort.

2018

Premiu internațional

Am fost onorată cu prestigiosul premiu GOURMAND AWARDS, în China, pentru cartea „Sănătatea la pahar”, clasată pe locul al treilea la secțiunea vegan. Această distincție evidențiază aprecierea globală pentru contribuția și pasiunea mea pentru promovarea sănătății prin alimentație echilibrată și naturală.

2021

Lansarea programelor

Am organizat campania națională de slăbit ROMÂNIA ARDE GRĂSIMEA, în care am ajutat 6 persoane să slăbească 100 de kg în două luni de zile. În paralele, sute de mii de oameni care au urmări campania au folosit recomandările oferite de mine în această campanie gratuită pentru a slăbi.

2022

Recunoaștere internațională

Am câștigat premiul internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality în cadrul Healthcare & Pharmaceutical Awards 2022, organizate de platforma Global Health and Pharma din Marea Britanie, care premiază personalitățile care contribuie la sănătatea populației din țara lor.

2023

+2000 de clienți mulțumiți

Psiho-Dieta a ajutat peste 2000 persoane să slăbească, să își înțeleagă mai bine propriul organism și să își schimbe stilul de viață, ajungând la greutatea optimă prin transformarea corpului într-o mașină de creat sănătate, Psiho-Dieta oferindu-le o nouă perspectivă asupra greutății și a alimentației.

Ai găsit piesa lipsă din puzzle-ul slăbitului? 🧠
Dacă nu, sunt aici să te ajut 💜

E-Book Gratuit