Cine sunt și CUM POT să te ajut

Anca Alungulesei

În ultimii 10 ani am avut privilegiul să ajut sute, poate mii de femei să își dorească SĂNĂTATE, să își înțeleagă mai bine propriul organism, să își schimbe stilul de viață și să ajungă la greutatea optimă prin transformarea corpului într-o mașină de creat sanatate.

Misiunea mea pentru următorii 5 ani este ca Psiho-Dieta să ajungă în casele și comunitățile a 100.000 de femei puternice. Iar în 10 ani să ajungem deja la 1.000.000 de femei.

Scopul este acela de  a le învăța și sprijini cum să schimbe definitiv obiceiurile și preferințele alimentare de consum, atât ale lor cât și ale familiilor și comunităților din care fac parte. Împreună putem să schimbam procentul obezității din Romania!

Viziunea unică pe care mi-am clădit cariera mi-a oferit privilegiul de a colabora, în toți acești ani, cu toate televiziunile, radiourile și site-urile online din Romania, fiind căutată atât pentru expertiza profesională în domeniul nutriției, dar mai ales pentru abordarea mea unică în procesul de slăbire: CREIERUL în raport cu greutatea și relația cu mâncarea.

Programează acum o sesiune de consultanță GRATUITĂ.

programul de 6 luni - psiho-dieta

Metoda integrativă de slăbit, Psiho-Dieta

Sunt creator și inventator al metodei integrative de slăbit, Psiho-Dieta, metodă deja testată de peste 1000 de persoane cu rezultate spectaculoase în procesul de slăbire și menținere.

în spatele rezultatelor obținute există expertiză și experiență

De peste 10 ani în
domeniul sănătății

Sunt cunoscută ca Practician de Medicină complementară, acreditată de UPMCA, HipnoTerapeut în Nutriție format în România, Spania și Marea Britanie, Terapeut & Coach Theta Healing, Certificată în Neuroplasticity – Rewire your brain for success.

Speaker motivațional și primul autor din România care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, carte ce a fost recunoscută și premiată internațional, cu distincția „Best in the world”, locul III, GOURMAND AWARD.

Campania națională de slăbit

Anul 2022

Anul 2022 a fost unul spectaculos pentru mine deoarece l-am început cu implementarea și desfășurarea campaniei naționale de slăbit “ROMÂNIA ARDE GRĂSIMEA”, campanie care s-a desfasurat timp de 2 luni în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, PRO TV și în cadrul căreia cei 6 participanți selectați și-au schimbat definitiv stilul de viață și au slăbit, în total, 100 de kilograme.

Pe lângă aceste 6 persoane cu care am lucrat direct și pe care le-am ajutat, milioane de persoane au urmărit campania și au avut parte de rezultate minunate în schimbarea stilului alimentar și de viață.

La final de 2022 am fost extrem de onorată să primesc disticția „Premiul Internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality 2022”, din partea Global Health & Pharma, o platforma internațională din Marea Britanie care premiază de peste 10 ani personalitățile din întreaga lume care contribuie prin programele lor la sănătatea populației din țara lor.

Care este cheia schimbării?

O perspectivă unică

În cei peste 10 ani de experiență practică, am dobândit o perspectivă unică asupra a ceea ce funcționează cu adevărat, dar mai ales ceea ce nu funcționează în „industria dietelor”. Și plecând de la această înțelegere complexă, motivația mea personală este să ofer persoanelor cu care lucrez o perspectivă unică asupra procesului de slăbire și menținere a propriei greutăți oferind de fapt un nou model de transformare.

La prima vedere, cheia schimbării, dar și reușita în abordarea greutății, constă în schimbarea obiceiurilor alimentare și de viață. În realitate insă, această schimbare reprezintă un proces mult mai amplu de transformare interioară a modului în care ne raportăm la mâncare, corp și greutate.

Pentru a reuși în acest proces, este nevoie sa implicăm mintea în susținerea acestui proces, adică să o antrenăm astfel încât să accepte schimbarea de perspectivă și să facă loc transformării. Și despre asta este Psiho-Dieta.

E-Book Gratuit