Cine sunt și CUM POT să te SERVESC

Eu sunt Anca Alungulesei.

Terapeut în nutriție, hipnoterapeut RTT, autor si creatoare a metodologiei Psiho-DietaÎn ultimii 10 ani de experiență am acumulat peste 10.000 de sesiuni  1 la 1 de terapie în nutriție lucrând cu peste 2.000 de femei si peste 2.500 de femei în programele de grup să își transforme viața. 

Fiecare dintre aceste femei s-au dezvoltat exponențial deoarece și-au transformat radical mentalitatea despre mâncare, corp și greutate. Iar această transformare a condus la schimbarea definitivă a comportamentul alimentar iar acum își trăiesc viața și se bucură de greutatea lor optimă.

programul de 6 luni - psiho-dieta

Psiho-Dieta. Metoda integrativă de slăbit,

Dacă nu întelegi problema, nu ai cum să rezolvi efectul.

Sunt creatoarea metodei integrative de slăbit, Psiho-Dieta, metodă deja testată de peste 4000 de persoane cu rezultate spectaculoase în procesul de slăbire și menținere.

Psiho-Dieta este o metoda unică prin care, aplicând regresia, hipnoza și instrumente de remodelare mentală, acționezi asupra cauzei cauzelor în modul de gândire și creezi circuite neuronale noi, adică îți antrenezi un nou mod de gândire despre mâncare, corp și greutate care garantează atingerea rezultatelor dorite.

Alege Programul de Slăbit

în spatele rezultatelor obținute există expertiză și experiență

Viziunea și Misiunea mea

Viziunea noastră este ca, în următorii 5 ani, programele noastre să ajungă în casele a peste 100.000 de femei. Iar instrumentele din Psiho-Dietă să sprijine și să transforme definitiv mentalitatea legată de mâncare, corp și greutate. Astfel, aplicând principiile metodei, fiecare clientă a programelor noastre să își îmbunatățească sănătatea, greutatea și comportamentul alimentar. 

MISIUNEA mea și a echipei mele este ca, în următorii 5 ani să contribuim la scăderea procentului obezității din România, prin schimbarea definitivă a mentalității despre mâncare, corp și greutate.

Sunt unicul terapeut în nutriție din România care a introdus remodelarea mentală  în procesul de slăbire. Fondatoarea Psiho-Dietei, unica metodă integrativă de dezvoltare personală care abordează procesul de slăbire prin re-modelare mentală.

Te aștept și pe tine în unul din programele mele de slăbit.

ÎN SPATELE REZULTATELOR OBȚINUTE EXISTĂ EXPERTIZĂ ȘI EXPERIENȚĂ

Formări, Premii și Campanii

 
  • Terapeut în Nutriție, formată în România și Spania
  • Hipnoterapeut RTT (Terapia Transformațională rapidă – Marisa Peer)
  • Practician de medicină complementară, acreditată de UPMCA.
  • Certificată în Neuroplasticity, Rewire your Brain for succes, SUA
  • Premiul Internațional Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality 2022”, din partea Global Health & Pharma
  • Autor carte “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas, carte ce a fost recunoscută și premiată internațional, cu distincția „Best in the world”, locul III, GOURMAND AWARD.
  • Campania națională de slăbit “Romania arde grăsimea” , pe care am organizat-o în colaborare cu emisiunea “Vorbește Lumea”, Pro TV.  În cadrul acestei campanii am selectat 6 participanți pe care i-am ajutat să își schimbe definitiv stilul de viață. La finalul campaniei, cei 6 participanti au slăbit, în total, 100 de kilograme. Pe lângă aceste 6 persoane cu care am lucrat direct și pe care le-am ajutat, milioane de persoane au urmărit campania și au avut parte de rezultate minunate în schimbarea stilului alimentar și de viață.
  • Viziunea unică pe care mi-am clădit cariera mi-a oferit privilegiul de a colabora, în toți acești ani, cu toate televiziunile, radiourile și site-urile online din Romania, fiind căutată atât pentru expertiza profesională în domeniul nutriției, dar mai ales pentru abordarea mea unică în procesul de slăbire. 

Care este cheia schimbării?

Psiho-Dieta. O perspectivă unică

În cei peste 10 ani de experiență practică, am dobândit o perspectivă unică asupra a ceea ce funcționează cu adevărat, dar mai ales ceea ce nu funcționează în „industria dietelor”. 

În momentul în care am depășit domeniul nutriției și am adăugat în lucrul cu clienții instrumente de re-modelare mentală, rezultatele au crescut exponențial. RATA DE SUCCES a clienților mei a crescut la 95%!

Plecând de la această înțelegere complexă, motivația mea personală este să ofer persoanelor cu care lucrez o perspectivă unică asupra procesului de slăbire și menținere a propriei greutăți oferind de fapt un nou model de transformare.

La prima vedere, cheia schimbării, dar și reușita în abordarea greutății, constă în schimbarea obiceiurilor alimentare și de viață. În realitate insă, această schimbare reprezintă un proces mult mai amplu de transformare interioară a modului în care ne raportăm la mâncare, corp și greutate.

Pentru a reuși în acest proces, este nevoie sa implicăm mintea în susținerea acestui proces, adică să o antrenăm astfel încât să accepte schimbarea de perspectivă și să facă loc transformării. 

Mă găsești mereu și la TV

vorbind despre sănătate, slăbire și mentalitate.

Campania "ROMANIA ARDE GRĂSIMEA

Speaker la evenimente de top din România

Colaborări cu companii naționale și internaționale

Profa de Psiho-Dietă - Emisiunea Vorbește Lumea la Pro TV

Evenimente Live

"Fundamentele Alegerilor Alimentare"

#PreJudecățileMinții

Înscrie-te ACUM

Introducere în Psiho-Dietă. Cum să slăbești peste 20 kg în 6 luni.

Evenimentele pe care le organizăm gratuit au rol educativ iar scopul lor este acela de a schimba MENTALITĂȚI. Aceasta este forma de contribuție pe care noi o oferim celor care au obosit să testeze diete „minune” și care îți doresc altceva.

Participarea la evenimentele educative gratuite îți oferă oportunitatea de a-ți schimba mentalitatea despre mâncare, corp și greutate,  de a afla instrumentele noi care să te ajute să slăbești dar și ocazia de a beneficia din partea noastră de OFERTE SPECIALE la programul Psiho-Dieta.

Ofertele la program se primesc și sunt valabile doar în cadrul evenimentelor gratuite.

Ai găsit piesa lipsă din puzzle-ul slăbitului? 🧠
Dacă nu, sunt aici să te ajut 💜

E-Book Gratuit