Acces Platformă

Cursuri digitale Psiho-Dieta

Mentalitatea Slăbirii

Înveți în ritmul tau, de oriunde, oricând. Primești acces instant la platforma digitală a cursului.

Bonus inclus: 3 Meditații Hipnotice de Remodelare Mentală și monitorizarea progresului în platformă timp de 60 de zile

899 lei  1.399 lei

Durata cursului: 6 ore

Acest curs este digital și se platește integral, înainte de înscriere.

Conceptul Cursului

În acest curs vei explora în profunzime relația strânsă între mintea subconștientă și impactul ei asupra corpului și asupra greutății corporale.

Acesta nu este doar un curs de predare (deși avem și asta în desfășurător) ci este un curs în care lucram activ.

Vei explora de-a lungul cursului și vei aprofunda activ și intensiv cei trei piloni fundamentali ai metodei Psiho-Dieta: relația cu greutatea, relația cu propriul corp și relația cu mâncarea, cu scopul de a remodela mental conexiunile neuronale legate de mâncare, corp și greutate, atât de bătătorite până acum.

În subtil, lucrăm pe:

Tipul Cursului

Beneficiile Cursului.

Tematica Cursului.

Bonusuri incluse

Psiho-Dieta este un Accelerator în procesul de slăbire.

Psiho-Dieta este unica metodă integrativă de slăbit care combină Terapia Nutrițională Metabolică cu Remodelarea Mentală.

Urmând programul nostru îți oferi șansa unică de a ieși din ciclul frustrant al dietelor temporare și a începe o transformare autentică și durabilă, atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional.

Psiho-Dieta generează rezultate rapide de scădere în greutate și modificări profunde de comportament alimentar deoarece, instrumentele informațiile și tehnicile pe care înveți să le folosești lucrează la nivel profund de schimbare a mentalității și a percepției pe care mintea o are față de mâncare, corp și greutate.

Acest program este creat și ghidat prin intermediul videourilor din platformă de către Anca Alungulesei, creatoarea Psiho-Dietei, metoda integrativă de slăbit. În paralel, Mentorul Programului te va ghida live, prin sesiuni de mentorat-grup ce au loc săptămânal.

899 lei  1.399 lei

Durata cursului: 6 ore

Prezentare platformă Psiho-Dieta

Ce spun cei care au parcurs cele 6 luni de Psiho-Dietă?

Teodora Secăreanu
Client mulțumit

“Acest program mi-a reamintit că trebuie să fac deja lucrurile pe care le face o persoană la greutatea ideală, că trebuie să mă iubesc un pic mai mult și să găsesc ceva care-mi place la mine în loc "să mă evit" cât de mult pot.
Am înțeles
că responsabilitatea este la mine.
Anca este un mentor minunat, de asta am și ales să mă înscriu la acest program pentru interacțiunea cu Anca și echipa ei. Rezonez nu doar cu informațiile pe care le împărtășește ci mai ales cu felul în care o face.
Acum știu sigur că hipnoza este un instrument puternic și că poate ajuta enorm dacă ești dispus să te lași ajutat.
Acest program a fost pentru mine un reminder valoros că în primul rând trebuie să schimb modul în care gândesc despre greutate și corpul meu și abia apoi să lucrez la farfurie.”

Aurora Gheorghiță
Client mulțumit

“În primul rând am conștientizat multe cauze ale "greutății" de azi.

Și am realizat că, am mai măncat haotic din lipsă de timp, deși mă așteptam să cresc în greutate ca în trecut și să mă simt greoaie, asta nu s-a mai întâmplat.
Atunci am realizat că eu conștientizasem și eliberasem în cadrul programului o serie de emoții foarte grele și intense. De fapt, acele emoții se hrăneau cu beneficiile pe care, greutatea mai mare mi le oferea la nivel subconștient.
În momentul în care aceste emoții s-au eliberat, mintea mea a înțeles că nu mai am nevoie să păstrez o greutate corporală mai mare. Pentru că, acest lucru, nu-mi mai oferă absolut niciun beneficiu!
Informațiile prezentate, simt că au pătruns foarte profund și că lucrează în subconștientul meu. Iar exercițiile din curs sunt extrem de puternice și eliberatoare.

Ana Maria Ilie
Client mulțumit

Aveam nevoie de un restart, de un “punct și de la capăt”, de ceva care să mă remonteze. Programul a fost revelator, s-au atins subiecte cu care mă confrunt, iar informația a fost ușor de integrat. În timpul regresiei hipnotice m-am simțit relaxată pentru ca nu am retrăit emoțiile din trecut, m-am simțit intrigată ca și cum urmăream un film. Pentru mine, cel mai important a fost faptul că m-ai responsabilizat. Faptul că mi-ai adus aminte că sunt adult și că eu decid, în calitate de adult. Mi-ai reamintit importanța gândurilor mele, mi-ai reamintit să mă iubesc, mi-ai reamintit că eu sunt cea care dă tonul vieții mele. Am plecat cu angajamentul că merit să am un corp care să mă susțină în tot ce am de făcut, că merit să mă iubesc, să mănânc sănătos și să mă simt excelent.“

Simona Voiculescu
Client mulțumit

“Participarea la acest program de slăbit a fost pentru mine o experiență eliberatoare, cu conștientizări și angajament pentru următoarea perioadă.
Subțierea mea are și momente de platou, de căderi și aveam nevoie de sprijin. La final am plecat cu ceva și mai valoros și anume înțelegerea mai profundă a relației cu mâncarea și a faptului că puterea de a schimba / rescrie ceva este la mine.
Am accesat amintiri din trecut ce m-au emoționat profund și am conștientizat două tipare după care am funcționat și plec cu angajamentul de a folosi zilnic hipnoza pentru a rescrie tiparele. Anca este un mentor minunat! Focalizată, te ghidează în siguranță, cu blândețe.”

Gianina Voinov
Client mulțumit

“Acest program a fost ca o călătorie de la originile greutății la punctul meu de astăzi în care sunt la un nou nivel mai bun al meu. M-am revăzut pe mine mică, cu toate traumele și fricile, iar de acum sunt eu cea puternică și în control.

În timpul regresiei hipnotice m-am simțit eliberată. La început credeam că hipnoza este o ciudățenie, acum însă de când am participat în program practic hipnoza mă ajută să dorm și să devin mai calmă.

Unul dintre beneficiile pe care le-am remarcat a fost înțelegerea mai profundă a felului în care funcționează corpul meu (greutatea) în raport cu mintea și emoțiile Raportându-mă la valoarea primită consider acest program o investiție în mine.”

Angela Tomoș
Client mulțumit

“Cum a fost acest program pentru mine? Grozav. Unic. Ușor.
Te-aș putea asculta ore în șir.

Ca și conștientizare am realizat că am rămas cu sentimentul că multă vreme din viața mea am avut o greutate normală, dar mintea mea îmi spunea întruna că sunt grasă și că trebuie să fac diete. Și-am tot făcut… Am simțit clar cum am fost victima minții mele.
Pe tine, Anca, te-am simțit foarte aproape, parcă te cunosc de o viață, și sunt uimită că ai reușit să îmbini atâtea tehnici ca să iasă ceva minunat în folosul nostru.

La final am plecat pregătită să-mi rescriu povestea. Am înțeles că bagheta magică este la mine și, de acum, sunt dispusă să o folosesc.“

Zaharia Paul
Client mulțumit

“ Am descoperit lucruri valoroase precum relația mea cu corpul și că mintea trebuie “lucrată”. Am realizat că mă folosesc de mentalitatea de victimă pentru a nu-mi asuma responsabilitatea pentru nimic.

În timpul hipnozei, au ieșit la suprafață conștientizări puternice, cum ar fi că mănânc pentru că mi-e frică să nu mor, iar când plesnesc de cât de sătul sunt mă simt liniștit. Iar totul a pornit de la faptul că m-am simțit fără putere și vulnerabil la un moment dat în copilarie.

Regresia hipnotică a fost relaxantă și revelatoare și am înțeles că folosirea hipnozei îmi poate fi foarte benefică și mi se pare și ușor de folosit.

Acest curs de câteva ore a fost foarte bine structurat și organizat și Anca a atins elementele cheie foarte bine.”

Augustina Levcenco
Client mulțumit

“Programul mi s-a părut interesant, captivant și deloc obositor.
Am reușit să conștientizez mai bine anumite aspecte, momente din copilărie și adolescență care mi-au influențat modul de a fi, relația cu mâncarea.

Simt că am devenit mai responsabilă pentru greutatea mea și relația cu mâncarea și am înțeles mai bine felul în care funcționează corpul meu (greutatea) în raport cu mintea și emoțiile.

Hipnoza mi se pare o metodă interesantă de sondare a unor momente din trecut pentru a reuși să înțelegi prezentul și a efectua schimbările corespunzătoare. Și poate fi folosită și în alte aspecte din viață.

Am încheiat programul cu gândul de a continua pe acest drum pe care mi se pare că de abia am început să merg cu adevărat.”

Psiho-Dieta - metoda integrativă de slăbit

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Organizare

Programul se desfășoară exclusiv online și vei fi ghidat(ă), pas cu pas, de către Anca, în platforma programului. Informația din platformă se deschide progresiv, pe măsură ce avansezi în program. Structura programului este creată în așa fel încât să o parcurgi în ritmul tău. 

Începi programul imediat ce comanda ta este validată.

Modalitatea de plata este prin intermediul cardului, având două opțiuni disponibile: plata integrală sau plata în rate.

Da, indiferent de locaţia ta, poţi urma liniştit(ă) acest program. Există deja persoane din Canada, Elveţia, SUA, Anglia, Germania, etc, care urmează programul din confortul casei lor.

Ai internet? Atunci ai program de slăbit.

Înțelegem că poate fi dificil să navighezi pe unele platforme online, însă platforma noastră este ușor de folosit și intuitivă, astfel încât să poți găsi rapid și ușor tot ceea ce cauți.

Crearea contului se face automat odată cu achiziția. Tot ce trebuie să faci este să îți setezi o parolă și vei avea acces instantaneu la toate informațiile noastre. În plus, suntem aici pentru a oferi asistență sau clarificări pe parcursul procesului.

Dacă nu poți participa la sesiunile live de mentorat, poți urmări înregistrarea acestora în platforma pe care lucrăm.

Dacă îți dorești să înțelegi legătura dintre minte și greutatea actuală, să înveți pas cu pas cum să revii în controlul greutății corporale și a alegerilor alimentare sau să afli de ce nu ai reușit să menții kilogramele după o dietă strictă, atunci acest program este categoric pentru tine.

Astfel, mâncarea nu îți va mai controla greutatea, dar mai ales viața.

În cadrul acestui program vei dobândi o perspectivă nouă asupra mecanismului care stă în spatele greutății și a comportamentului tău alimentar, iar asta te va ajută să treci la un alt nivel de înțelegere a problemei kilogramelor în exces.

După ce vei identifica cauza reală a grăsimii acumulate, vei rescrie cu ajutorul hipnozei convingerile limitative legate de mâncare, corp și greutate.

Astfel, vei obtine rezultate vizibile și de durată.

Ne dorim să rămânem alături de tine până la ultimul gram pe care îl ai de dat jos. Scopul celor 6 luni de program este să te învăţăm să nu mai ai nevoie de noi. Sună contra-productiv, dar scopul nostru este să te ajutăm să te descurci toată viaţa, nu doar cât eşti în program. Însă, dacă îţi place să stăm cu ochii pe tine încontinuu şi nu rămâi singur(ă) când mai ai încă 10, 15 sau chiar 20 de kilograme de dat jos, atunci poţi opta pentru prelungirea programului oricât timp ai tu nevoie, cu toate elementele incluse.

Odată ce ți-ai atins greutatea țintă, sărbătorește! Și apoi poți intra în faza de întreținere. Poți descărca planul 1-1-1, care este conceput pentru întreținere pe termen lung.

Da. Accesul la resurse, ritmul în care introduci modificările în alimentaţie, programul tău de sport, le poţi adapta pe toate la ritmul tău. Noi avem răbdare cu tine, indiferent ce ritm îţi alegi. Dar va trebui să ai și tu răbdare cu tine.

Indiferent de nevoia pe care o ai, poţi să achiziționezi următorul nivel (plătind doar diferența) sau poți cumpăra şedinţe de coaching 1-la-1.

Da, în orice moment ai nevoie sa întrerupi, îl poţi relua de unde l-ai lăsat.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Alimentație

Este important să știi faptul că acest program nu este depre ÎNFOMETARE. Ci despre a mânca gustos, plin de nutrienți și sățios.

Dacă faci exerciții în prezent, îți poți continua programul alături de noi. Dacă NU faci exerciții în prezent, poți începe să faci exerciții după aproximativ 4 săptămâni de program, dar monitorizează-ți pierderea în greutate pentru a determina dacă exercițiul are vreun impact.

Dacă ești deja în formă și obișnuiești să faci exerciții regulate, poți continua la același nivel, dar reține că este posibil să ai o scurtă reducere a rezistenței până când te adaptezi la grăsime, ceea ce poate dura până la o lună. Exercițiile intense provoacă inflamație și retenție de apă în organism, astfel încât pot avea efect asupra pierderii în greutate.

Sigur. Strategia Nutritionala Metabolică funcționează și pentru vegetarieni și vegani, cu doar câteva variante simple care sunt acoperite în planul alimentar, inclusiv câteva exemple de planuri de masă și rețete concepute special.

Nu, scopul este să îţi uşurăm viaţa, nu să o complicăm. Da, ai de urmat anumite reguli stricte de combinaţii, ore, pauzele dintre mese şi ordinea în care mănânci. Dar scopul nu este să te încorsetăm în reţete stricte, pentru că vrem să te ajutăm să fii stăpân pe picioarele tale toată viaţa. Ai reţete pe care le poţi folosi, pentru toate mesele, dar vei avea libertate de mişcare să îţi alegi ce îţi place, după regulile stabilite în program.

Acolo unde este nevoie de particularizare atentă, cum este cazul diverselor afecţiuni fizice, adaptăm după caz.

Există o mare varietate de opțiuni de proteine pentru vegetarieni și vegani, inclusiv tempeh, natto, o mare varietate de nuci și semințe, spirulina și unele suplimente aprobate. Dacă ești vegetarian și mănânci fructe de mare, există o varietate generoasă de opțiuni de fructe de mare disponibile ca sursă de proteine.

Rezultatele de pierdere în greutate pentru vegetarieni și vegani ar trebui să fie similare cu cei care mănâncă carne, de fapt avem un număr mare de vegani și vegetarieni în programul nostru și au rezultate uimitoare de scădere în greutate. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că programul folosește o metodă unică de ciclism alimentar pentru a ajuta vegetarienii și veganii să piardă în greutate, optimizând în același timp sănătatea.

Transformă-ți corpul cu Psiho-Dieta

Întrebări frecvente - Mentalitate

Hipnoza este o stare naturală de relaxare profundă a minții și corpului, similară cu momentele de „pilot automat” din viața de zi cu zi, care permite accesul la niveluri mai profunde ale conștientului. În contextul terapeutic, hipnoza este utilizată ca instrument pentru accesarea resurselor interioare și pentru a sprijini procesul de vindecare și transformare personală. În această stare, atenția este focalizată, iar mintea subconștientă devine receptivă la noi sugestii, facilitând schimbări profunde de comportament și gândire. Chiar și în timpul hipnozei, rămâi conștient(ă), permițând reconfigurarea convingerilor limitative într-un mod ușor și fără efort.

Re-modelarea mentală este echivalentul unui antrenament de fitness pentru creier, ajutând la depășirea limitelor personale și eliminarea obstacolelor din viață. Practica zilnică de 15-20 de minute a sesiunilor audio de re-modelare mentală contribuie la modificarea automată a comportamentului alimentar, fără efort conștient, și promovează dezvoltarea de noi abilități bazate pe neuroplasticitate și ultimele cercetări în domeniul funcționării creierului.

Rețelele neuronale sunt formate din neuroni, celulele creierului care comunică prin semnale electrice, ajutând la procesarea informațiilor. Crearea unei rețele neuronale poate avea loc rapid, prin repetiții. De exemplu, tendința naturală a creierului de a asocia zahărul cu o sursă rapidă de energie contribuie la supraviețuire, fiind o informație pre-programată în ADN-ul nostru. Pentru a modifica aceste rețele și a schimba comportamente automate, precum pofta de dulce, este important să înțelegem cum și când s-au format, astfel încât să putem interveni și rescrie aceste tipare.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce. Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor. Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

Convingerile limitative sunt idei preconcepute care ne influențează negativ percepția asupra realității și acțiunilor, cum ar fi convingerea că nu putem slăbi sau că nu putem renunța la dulce.

Acestea sunt adesea rezultatul imitației comportamentelor din jur sau experiențelor personale și pot împiedica progresul și realizarea obiectivelor.

Schimbarea lor este esențială pentru a depăși barierele autoimpuse și a trăi viața dorită, deoarece dietele singure nu sunt suficiente pentru a rescrie aceste convingeri profund înrădăcinate legate de mâncare și greutate.

echipa Psiho-Dieta

Echipa ta de experți, pregătită să te ghideze.

Anca Alungulesei

Autoare si Creatoare a Psiho-Dietei
Terapeut in nutritie si Hipnoterapeut

Ioana Alan

Manager Custumer Suport și Mentor în Psiho-Dietă

Camelia Banuță

Medic Specialist Diabetolog
Nutriției si Boli Metabolice

Mariana Sîrbu

Psihologul Programului
Mentor în Psiho-Dietă

Ai găsit piesa lipsă din puzzle-ul slăbitului? 🧠
Dacă nu, sunt aici să te ajut 💜

E-Book Gratuit