Telefon:

Cartea „Sănătate La Pahar”, de Anca Alungulesei

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan dar si fondatoarea primei cofetarii-ceainarii raw vegan din Romania, RawCoco, este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale presate la rece.

Cartea “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” s-a născut din dorinţa mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile în alimentaţia de zi cu zi. Conştientizând cât de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizăm, de fapt, că aceasta este o cale minunată de trecere de la starea organismului la bunăstarea acestuia” spune autoarea.
“Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” ii va ajuta pe toti cei care pretuiesc sanatatea si cauta sa si-o imbunatateasca zi de zi, sa inteleaga beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar si cum pot fi introduse acestea cat mai firesc in alimentatie.
Acest ghid practic nu se adreseaza doar persoanelor care consuma hrana cruda sau vegetariana, ci tuturor acelora care vor sa optimizeze calitatea stilului lor de viata: “Indiferent daca o persoana mananca sanatos sau consuma foarte multa carne, sucurile sunt cea mai buna varianta de a introduce cat mai multe legume si fructe in alimentatia zilnica. Astfel, beneficiem de cei mai valoroşi nutrienţi – vitamine, minerale, enzime si clorofila”, este parerea expertului in nutritie Anca Alungulesei.

“Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas” nu este asadar o pledoarie pentru renuntarea la hrana preparata termic sau de origine animala, ci urmareste sa-i ofere fiecarui cititor informatiile necesare pentru a intelege ca sanatatea, un tonus foarte bun, energia si buna dispozitie sunt la indemana oricui. Trebuie invatati doar pasii pentru a ajunge la ele. “Cu sucurile din legume şi fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viaţa celulelor. Putem trăi mai mult şi mai bine” afirma Anca Alungulesei, iar cartea sa, ”Sanatate la Pahar” se dovedeste un ghid pretios oricarei persoane hotarate sa duca o viata de calitate.

Intr-un limbaj accesibil chiar si celor neinitiati, Anca Alungulesei descrie in prima parte a cartii cum functioneaza mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerarii hranei si pana la eliminarea acesteia si impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme. Printr-o demonstratie bine documentata, fiecare cititor este introdus in tainele functionarii acestei masinarii perfecte, corpul uman, si ajunge sa inteleaga de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece sunt considerate “hrana cea mai inteligenta”.

In cea de-a doua parte a cartii, autoarea ofera cititorilor 40 de retete de sucuri din legume si fructe, in diferite proportii, care pot satisface toate gusturile, dar pot actiona si ca remedii naturale in multe afectiuni. Fiecare reteta este insotita de beneficiile fructelor si legumelor din compozitia sa, dar si de o sugestie de servire a fiecarui suc in parte. In plus, capitolul de retete este structurat sub forma unui ghid de introducere a sucurilor din legume si fructe, pas cu pas. In prima parte, retetele contin o cantitate mai mare de fruct si mai mica de legume, fiind special concepute pentru publicul “incepator”, care nu are creat obiceiul de a consuma sucuri naturale, insa, pe masura ce inaintam si ne obisnuim cu gustul, retetele sunt concepute pentru consumatorul “avansat” care acum este pregatit sa consume sucuri cu o pondere mai mare din legume si verdeturi decat cele din fructe.

Imi place sa spun ca aceasta este o carte atat pentru living sau birou, cat si pentru bucatarie”, mai spune Anca Alungulesei despre ”Sanatate la Pahar”, carte care va fi lansata pe piata in luna iunie 2016 si va putea fi achizitionata din librarii, de la toate punctele de difuzare a presei din tara si de pe www.rawcoco.ro.

Sanatate la pahar

Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas.


Logheaza-te sau Inregistraza-te pentru a descarca PDF

Log In/Sign up

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings