Telefon:

Aparitii TV

Neatza cu Razvan si Dani: Psiho Dieta – Invata sa iti controlezi poftele

27 noiembrie 2020

In calitate de terapeut nutritional si inventatoare a Psiho Dietei, i-am primit in casa mea, mai bine spus le-am deschis frigiderul prietenilor de la Neatza cu Razvan si Dani pentru a le vorbi despre metoda revolutionara de slabit pe care eu am creat-o, care sunt benefiiciile ei si cum ne poate ajuta sa ne schimbam silueta si viata. Am abordat tema „poftelor alimentare” si cateva aspecte importante ale mintii, ce proces se intampla acolo in momentul in care esti expus „tentatiilor” culinare.

Atunci cand iti propui sa slabesti, toata lumea iti spune ce sa iti pui in farfurie, nu-i asa?

Insa, din pacate, nimeni nu iti spune:
✔️ de ce faci anumite alegeri alimentare, desi stii ca nu iti sunt benefice in procesul de slabire
✔️ ce se ascunde in spatele alegerilor si alimentare
✔️ cine se aseaza la masa si “infuleca”
✔️ cine deschide frigiderul la 12 noaptea
✔️ cine cauta cu disperare dulciuri
✔️ cine este vocea care, dupa ce ai incheiat masa incepe de te certe si sa te mustruluiasca: “iar ai mancat prea mult”, “de ce ai mancat si desert”, “of, stiam eu ca nu o sa reusesti sa te abtii”, “nu esti in stare sa slabesti”, “nu poti sa duci niciun regim la bun sfarsit”, stiam eunva nu vei slabi niciodata”.

In Psiho-Dieta afli raspunsul la toate aceste intrebari.

👉De ce este important sa stii toate aceste lucruri?

Atunci cand stii aceste informatii extrem de valoroase, procesul de slabire se fluidizeaza si comportamentul tau alimentar incepe sa se schimbe … in bine😘

Multumesc, Neatza cu Razvan si Dani pentru vizita😘

 

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, - premiata international - "Best in the world", locul III, GOURMAND AWARD.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei, terapeut nutritional, creatoarea PSIHO-DIETEI, metoda integrativa de slabit si mentinere cu rezultate pe viata este practician de medicina complementara, certificata ca terapeut in terapii complementare, terapeut theta-healing si speaker motivational.

Copyright © 2013 - 2022 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings