Telefon:

Aparitii TV

ANTENA 1: Detoxifierea după Sărbători

16 mai 2016

O detoxifiere corecta ajuta atat la vitalizarea corpului cat si si la eliminarea kilogramelor acumulate in perioada sarbatorilor. Pe 27 Ianuarie, Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer de alimentatie raw-vegan, iti propune un workshop interactiv de gătit în care vei avea ocazia să înveți două modalităţi eficiente prin care se poate face detoxifierea după sărbători: detoxifierea cu sucuri si smoothieuri naturale si detoxifierea cu mancare. Pentru mai multe detalii acceseaza următorul link: href=”http://www.anca-alungulesei.ro/produs/workshop…

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, - premiata international - "Best in the world", locul III, GOURMAND AWARD.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei, terapeut nutritional, creatoarea PSIHO-DIETEI, metoda integrativa de slabit si mentinere cu rezultate pe viata este practician de medicina complementara, certificata ca terapeut in terapii complementare, terapeut theta-healing si speaker motivational.

Copyright © 2013 - 2022 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings