Telefon:

Aparitii TV

ANTENA 1: Cum Sa Prepari un Suc Care Indepărtează Fumul de Tigară

16 mai 2016

Eşti fumător activ sau pasiv? Atunci acest suc este pentru tine deoarece este pur si simplu o bombă de vitamina C. O reţetă pe care o poţi prepara şi tu foarte uşor acasă: http://www.anca-alungulesei.ro/esti-fumator-ac…. Sau, daca nu ai timp sa-ti pregatesti sucurile acasa, te asteptam la RawCoco in fiecare zi cu Programul de Sucuri pentru Fumatori. Se poate comanda online de aici: http://www.anca-alungulesei.ro/categorie-produ…. Sucul pentru fumători mizează pe proprietăţile uimitoare ale fructelor şi ale legumelor care ajută la eliminarea mucusului în exces, dar şi pe capacitatea lor constructoare şi regeneratoare a organismului. Sucurile din fructe curată şi energizeaza organismul, furnizându-i întreaga cantitate de carbohidraţi şi de zahăr de care are nevoie iar legumele ajută la reconstruirea şi regenerarea celulelor organismului.

RawCoco

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.

CARTE{INVATA DESPRE SUCURILE NATURALE}

Anca Alungulesei este primul autor din Romania care a lansat o carte despre sucurile naturale: “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică. Pas cu pas”, - premiata international - "Best in the world", locul III, GOURMAND AWARD.

ANCA ALUNGULESEI{DESPRE MINE}

Anca Alungulesei, terapeut nutritional, creatoarea PSIHO-DIETEI, metoda integrativa de slabit si mentinere cu rezultate pe viata este practician de medicina complementara, certificata ca terapeut in terapii complementare, terapeut theta-healing si speaker motivational.

Copyright © 2013 - 2022 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings