Telefon:

BLOG

3 exerciţii de vară pentru braţe tonifiate

Îți dorești ca vara aceasta să ai brațe tonifiate fără a folosi aparate sofisticate de fitness? Am pregătit pentru tine 3 exerciții ușoare, care necesită numai câteva minute și pe care le poți face atât acasă cât și în aer liber. Pentru rezultate optime, începe mereu cu 10 minute de încălzire (pentru a-ți obișnui corpul) și repetă zilnic exercițiile de mai jos, de 5 ori.

1. Extensia braţelor în faţă, cu greutăţi

Acest prim exercițiu sculptează umerii și construiește musculatura posturală. Se realizează cu picioarele apropiate și gantere ușoare în mâini (de 1 kg). Începe prin a ridica brațele în față, având grijă ca încheieturile și umerii să fie alinitate. Ridică brațul drept, până în dreptul urechii, apoi repetă mișcarea cu brațul stâng. Exercițiul de extensie a brațelor în față se realizează în 10 reprize (de câte 5 ori pentru fiecare mână).

Extensia brațelor în față, cu greutăți

 

2. Extensia braţelor în sus, cu greutăţi

Este un exercițiu care lucrează tricepșii, umerii și partea superioară a spatelui. Apropie-ți picioarelor și așează mâinile în care ții greutăți (două gantere ușoare de 1 kg) în fața coapselor. Începe prin a trage de brațe în sus, pe lângă corp, până ce ajungi cu greutățile deasupra capului, apoi lasă brațele în jos. Exercițiul de extensie a brațelor în sus se realizează în 10 reprize.

Extensia brațelor în sus, cu greutăți

 

3. Flotări pentru triceps

Este un exercițiu care întărește tricepșii și sculptează abdomenul. Așează-te cu fața în jos și picioarele apropiate, sprijinindu-ți corpul în mâini și genunchi. Cu spatele drept, apleacă-te în față, ridicând ușor tălpile de la sol. Exercițiul cu flotări pentru triceps se realizează în 10 reprize.

Flotări pentru triceps

 

Inspirație și sursă foto: ToneItUp.com

RECOMANDARILE MELE

Niciun comentariu

Ce parere ai despre acest articol?

Scrie un comentariu

Toate campurile sunt obligatorii

Newsletter

Aboneaza-te la ofertele noastre [yikes-mailchimp form="2"] Prin inscrierea la newsletterul nostru, sunteti de acord cu Temeni si Conditii, Confidentialitate si Politica Cookies.
Copyright © 2013 - 2023 Anca Alungulesei Designed & Developed by WebFuture

Newsletter

Aboneaza-te la newsletterul RawCoco [yikes-mailchimp form="1"]

Privacy Policy Settings